Annons

Lotta är tillbaka på Liseberg efter EM-pausen

Imorgon, torsdag, släpps biljetterna till sommarens kommande måndagskvällar med Lotta på Liseberg. 500 sittplatser per program erbjuds.

Scen | 30 Juni 2021 20:00

Lotta på Liseberg kommer att ta emot 500 i publiken i sommar.

FOTO: Liseberg/Stefan Karlberg

Premiärprogrammet sändes redan den 20 juni, men strax därefter tog sändningarna från fotbolls-EM över platsen i TV4:s tablå, vilket satte Lotta på Liseberg på paus. Nu har det blivit dags att återuppta programmet. Sju sommarmåndagar återstår, från 5 juli till och med 16 augusti.

Biljetterna släpps på torsdagsförmiddagen och det finns 500 platser att boka varje måndag.

Måndagens gästartister är Py Bäckman, Dotter, Isak Danielson, Magnus Carlsson och Sven-Ingvars. Resten av sommaren kommer bland andra Lili och Susie, Thomas Stenström, Eric Saade, Loreen och Tusse att uppträda på Stora scenen.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Kullavikskillar fixade Lisebergsattraktionen

Nöje & Kultur En pandemi kom emellan, så det tog två år. Men nu är kaninattraktionen Underlandet på Liseberg invigt. Och klippte bandet, ...

Stopp i tågtrafiken – buss från Hede

Trafik Hede station blir central den kommande veckan. Med start ikväll stängs Viskadalsbanan av medan Västkustbanans trafik glesas ...

Nyheter för barnen när nöjesfältet öppnar

Nyheter Efter ett mörkt år för Liseberg har nöjesparken äntligen kunnat öppna igen, med ett begränsat antal ...
Annons