Annons

Lokaltipset är tillbaka!

Efter en lång väntan är det dags att damma av kunskaperna kring den lokala fotbollen. Nu drar Lokaltipset igång. Och i den första raden finner vi derbyt mellan Åsa IF och Kungsbacka IF i herrarnas division 4.

Fotboll | 13 Augusti 2020 15:00

Lokaltipset är tillbaka. Arkivbild.

FOTO: Christian Johansson

FOTBOLL. Efter en vår med få matcher i kalendern så är höstsäsongen mer fullspäckad. I år är det många serier som spelas som enkelserier, vilket betyder att det kommer att vara färre omgångar av Lokaltipset. Totalt kommer det att bli åtta omgångar från och med denna.

Vinnaren i varje omgång belönas med en Trisslott – och slutsegraren vinner ett presentkort på 2.000 kronor i en matbutik i Kungsbacka.

Instruktioner för hur ni är med och tippar finns på norrahalland.se/lokaltipset. Som vanligt ska raden vara inlämnad senast på fredag den 14 augusti klockan 18.00.

Lycka till!

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Ingen gripen för gårdagens mordförsök

Blåljus Den man som igår eftermiddag sköts ner i ett bostadsområde i Åsa, vårdas fortfarande på sjukhus. ...

Klassmålen förlängde segersviten

Fotboll Fyra raka vinster – Lindome Gif är sannerligen med i kampen om kvalplats. Segerreceptet var en före detta målskytts ...

Dömd rånare begärs häktad på nytt

Blåljus En 20-årig man som flera gånger dömts för rån, har nu begärts häktad ...
Annons