Annons

Landergren tror på svagt SD-resultat lokalt

Sverigedemokraterna ökar nationellt i undersökningarna, men Ulrika Landergren (L), tror på ett annat resultat i Kungsbacka.
Nyheter | 09 September 2018 22:08

Sverigedemokraterna ökar nationellt i undersökningarna, men Ulrika Landergren (L), tror på ett annat resultat i Kungsbacka.

 

– Det är en känsla jag har. De har inte varit synliga lokalt i valrörelsen och de hade inte heller valsedelsutdelare ute i dag. Det säger en del, säger Landergren.

Den uppfattningen delas inte av Carta Boulwén (SD). 

– Nej, tvärtom. Jag tycker att vi varit ute mycket och vi har fått många glada tillrop. Jag har också uppfattningen att folk vet mer vilka vi är nu. 

Helt nöjd är hon ändå inte. Partiet har ökat i vallokalsundersökningarna och de första resultat som tickat in, men inte så mycket som Carita Boulwén hoppats.

– Vi fördubblade vårt resultat mellan valen 2010 och 2014 och min förhoppning har varit att vi ska göra det i det här valet igen. 

 

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Corona slår mot Liberalerna

Politik Politik kan vara farligt. Just nu ligger delar av Liberalernas ledning nerbäddade i covid. – Jag har nog aldrig sovit ...

Kommunalråd enade i sin kritik

Politik Fyrklövern som leder det politiska arbetet i Kungsbackas kommunhus har arbetat tillsammans i många år. Bestörtningen är ...

Debatt: Kom istället med konstruktiv kritik

Debatt Nu har Sverigedemokraterna återigen tagit tillfället i akt att skuldbelägga nyanlända elever för att de har ...
Annons