En person ligger kvar på sjukhuset med allvarliga skador, medan en kommer hem i dagarna, efter fallet genom en glaskupol tidigare i veckan.

 

De uppgifter som polisen kunde lämna om händelsen i början av veckan var att två personer fallit genom en glasvägg när det skulle tas en bild. Senare uppgifter från en av de närvarande berättar om ett något annorlunda händelseförlopp.

– Vi firade en 40-åring och var uppe på taket för att ta en gruppbild på alla som var med. På taket finns det kupoler i plexiglas som ljusinsläpp till ett kontor som ligger på översta våningen. Det var när två personer satte sig på kupolen som den gav efter och de föll en våning ner.

Paniken spred sig, en person såg inte ut at andas och det gick inte att ta sig in i den låsta kontorslokalen. En av deltagarna försökte klättra ner, övriga lyckades samtidigt ta sig in genom att slå sig in från en annan lokal.

– Det var blod överallt, säger den person som Norra Halland har pratat med.

En av personerna som föll har fått en blödning i huvudet, båda har brutit revben och en har skadat en eller flera kotor i ryggen.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.