Annons

Kungsbacka simsällskap tar in världsmästaren

Det är en meriterad simskolelärare som nu kliver in i Kungsbacka simsällskap. Den före detta europa- och världsmästaren Emma Igelström tar över som ansvarig i klubben.

Sport | 14 Januari 2021 09:33

Med fyra vm-guld och tolv em-guld på sin meritlista finns det ett och annat att lära från den nyrekryterade simskoleläraren Emma Igelström.

FOTO: arkivfoto

Med fyra VM-guld och tolv EM-guld på sin meritlista finns det ett och annat att lära från den nyrekryterade simskoleläraren.

– Emma har mycket på sin meritlista men det är framförallt hennes stora kunskap inom simning, motivation och ledarskap som gör att hon passar så bra i den här rollen, säger klubbens ordförande Peter Lundin i ett pressmeddelande.

Emma Igelström, ursprungligen från Karlshamn, men som numera bor i Onsala, har under flera års tid bidragit som ideell tränare i klubben. Hon känner därför klubben väl och är exalterad över sin nya roll.

– Äntligen är jag tillbaka till simningen på heltid i en förening under stark utveckling. Det skall bli fantastiskt roligt att leda och vidareutveckla klubbens simskola som är så viktig för rekrytering av nya simmare och för klubbens ekonomi, säger hon i pressmeddelandet.

Utöver hennes imponerande bakgrund inom simningen är Igelström också känd från tv-programmen Mästarnas Mästare och Superstars.

Fler sportnyheter här

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Idrottsilska mot kommunens kommunikation

Sport Idrottsföreningarna fick ett väldigt sent besked om att träningen inte öppnades upp för personer födda 2004 ...

Dubbla coronabudskap för föreningarna

Sport Få träna eller inte få träna? Det är inte lätt för föreningarna att navigera i ...

Förlust i sista – nu blickar Lindome uppåt

Fotboll Kanske var det motivationen som tröt då det inte fanns något att spela för. Efter förlust ...
Annons