Vädret idag
Klart
3°C
Prognos november 21, 2018
dag
Mulet
4°C
 

Klassback tillbaka i Hanhals

Under sin första sejour i Hanhalsdressen var backen Max Lindroth ett sylvasst offensivt vapen. Efter en säsong i hockeyallsvenskan är 21-åringen tillbaka i Kungsbacka.

 

ISHOCKEY. Hanhals Kings har presenterat ett tungt nyförvärv. Det är backen Max Lindroth som återvänder efter lite drygt en säsong i Troja/Ljungby, som förra året lirade i hockeyallsvenskan. Det blev elva poäng från 21-åringens sida, men det räckte inte för att hålla laget kvar i landets näst högsta serie. 

Max Lindroth, med ett fruktat direktskott, mäktade med 26 poäng på 32 matcher från sin backplats under sin första säsong i Hanhals.

– Fantastiskt kul att Max är tillbaka. Han gjorde en kanonsäsong här senast, säger sportchefen Björn Erlandsson i ett pressmeddelande.

– Det känns kul att vara tillbaka i Hanhals och Kungsbacka. Jag trivdes bra här förra gången och förhoppningsvis kan jag vara med och bidra till många vunna matcher under säsongen. Mitt år i Troja och hockeyallsvenskan har gett mig massor av erfarenhet.

 

I kväll spelar Hanhals Kings sin första träningsmatch – de möter Frölundas J20 på bortaplan och Max Lindroth finns med i truppen.

Christian Johansson
Reporter christian.johansson@norrahalland.se 0300 52 13 68

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tid & PlatsLäs mer >>

LÖRDAG 24 NOVEMBER

13.45. Träningsmatch Kungsbacka IF - Norvalla IF, Kungsbacka Sportcenter konstgräs.

 

LÖRDAG 1 DECEMBER

11.00. Tölö gymnastikförening har uppvisning lördagEN 1 december i Aranäshallen kl 11.00, 13.30 och 16.00. Insläpp 30 minuter före. Inträde.

Läs Mer

TYCK TILL:

På fredag är det Black Friday i butikerna, kommer du att passa på att julhandla då?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera