Annons

Klart: Folkkära bandet kommer till Kungsbacka

Legendariska bandet ger sig ut på vägarna igen – klara för spelning i Kungsbacka.
Nyheter | 22 Mars 2018 10:36

Legendariska bandet ger sig ut på turné –  klara för spelning i Kungsbacka.

 

För ett år sedan gick Sven-Ingvars frontfigur Sven-Erik Magnusson bort. Nu påbörjas ett nytt kapitel för dansbandet när man ger sig ut på vägarna på en sommarturné. Sven-Erik Magnussons son Oscar Magnusson tar den här gången plats vid mikrofonen.

Sverige-turnén kommer att gå under namnet ”Länge leve Sven-Ingvars!”, och den 20 juli kommer bandet till Kungsbacka för en spelning i Magasinet på Tjolöholms slott. Bandet, som bildades 1956, utlovar hits, nya tolkningar och bortglömda skatter.

– Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden, säger Oscar Magnusson i ett pressmeddelande.

 

Foto: Pressbild

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Brexit kan påverka ålens framtid

Nyheter I veckan har tiotusentals ålyngel åter planterats ut i lokala vattendrag, och mer är på gång. Men framtiden fö...

Signeshus granskas av IVO

Nyheter Inspektionen för vård och omsorg, IVO, fördjupar nu granskningen av utvalda boenden i länet. Ett av ...

Ny farled närmare Kungsbackas kust

Nyheter Sedan den 1 juli finns ett nytt system för fartygsrutter i Kattegatt. Detta innebär bland annat att handelsfartyg kommer ...
Annons