Vädret idag
Skurar
12°C
Prognos april 24, 2019
dag
Moln ibland
18°C
 

Karolina årets klubbchef i Sverige

Nyligen utsågs årets klubbchef av Golf Administratörernas Förening – GAF, det blev Forsgårdens Karolina Bohlin som fick motta priset i Halmstad där samtliga av Sveriges klubbar hade samlats.

- Det känns helt fantastiskt, säger Karolina till Norra Halland. Det bevisar att man är på rätt väg och sätter golfen i högsätet.

 

Juryns motivering

– Det ställs höga krav på en modern klubbchef, skriver man på GAF:s hemsida. Karolina har på kort tid skapat ett team och en LAG-känsla över alla arbetsområdena på klubben. Hon verkställer och uppnår klubbens och styrelsens mål på ett förtjänstfullt sätt.

 

Engagerar och motiverar personal enligt planlagda aktiviteter. Slutför allt som företas, säger man bland annat från den enade juryn. 

 

Att klubben numera dessutom satsar oerhört hårt på ungdomarna med hjälp av nydanande tankar har sett till att verksamheten växer.

 

- Det känns riktigt kul att läsa motiveringen, säger Karolina som har vigt sitt liv åt golfsporten. Hon har spelat golf i 32 år och började redan som 7-åring att svinga golfklubban. Karolina har under tio år varit med på damernas Europatour och tillhört det Svenska landslaget i 15 år.

 

Karolina flyttade till Kungsbacka för åtta år sedan tillsammans med sin man Martin Bohlin då båda tillträdde sina tränartjänster på Forsgården.

 

- Vi hade bott i Stockholm en tid men ursprungligen är jag från Falkenberg där jag har mina rötter. Så därför var det extra roligt att komma närmare min släkt, säger Karolina Bohlin.

karolina-arets-chef-3

Bengt Karlsson
Sportreporter sporten@norrahalland.se 0300- 101 75

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tid & PlatsLäs mer >>

LÖRDAG 27 APRIL 

14.00. Derby Annebergs IF – Frillesås FF, division 7, Dalavallen 

 

MÅNDAG 12 AUGUSTI

17.30. KF99 anordnar fäktskola mot en avgift. Utrustning kan lånas. 

 

 

Läs Mer

TYCK TILL:

När nya badhuset invigs höjs biljettpriset kraftigt. Rätt eller fel?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera