Annons

Karlsson - ett ljus i mörkret

Lisa Karlsson fick inleda på bänken, men hoppade sedan in mellan stolparna en bit in i den första halvleken. I den andra halvleken storspelade målvakten, och var den stora orsaken till att hemmalaget höll sig kvar i matchen.

Handboll | 02 April 2021 18:58

Lisa Karlsson gjorde en bra match i målet för Aranäs.

FOTO: Oliver Marshall

Räddning på räddning från Lisa Karlsson, följt av missat skott eller tekniskt fel framåt. Stora delar av den andra halvleken såg ut precis så.

Hur är det att rädda boll efter boll, samtidigt som laget inte gör mål?
– Det är klart att det är frustrerande. Vi gör ett riktigt bra jobb bakåt, och då vill man bli belönad framåt, säger Lisa Karlsson efter matchen.
Vad känner du om din egen insats?
– Jag tycker att jag kom in i det ganska snabbt. Vi fick dem till de lägena där jag känner mig trygg. Försvaret var riktigt tydliga när de styrde och då är det roligt att stå i mål.

Målvaktens briljanta spel räckte dock inte till något annat än en förlust med fyra bollar. Men Karlsson ser ingen anledning till oro, så länge hon och försvaret gör en likvärdig insats nästa gång också.

– Vi behöver utmana dem lite mer och inte be om ursäkt för någonting. Men vi var täta bakåt och vi behöver fortsätta så. Är man tät bakåt får man mycket energi av det till sitt anfallsspel.

Tränare Magnus Ferdinandsson hyllar målvaktens insats.

– Jag är jättestolt över henne och jag tycker hon gör en jättebra match. Hela försvaret gör en grym insats och Skövde fick verkligen slita.

Läs om matchen här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Cykla i natursköna Kungsbacka

Familj För dig som vill njuta av våren utomhus eller semestra på hemmaplan i sommar kan cykling vara bå...

Poängkungens besked – nästa säsong är den sista

Sport Adam Davidsson skulle ha gjort sin sista säsong. Men när den avbröts tänkte han om – det ...

SHE-drömmen försvann för Aranäs

Handboll Starten var som vanligt – och utgången blev precis densamma som för två år sedan. HK Aranäs fö...
Annons