Vädret idag
Mestadels soligt
4°C
Prognos januari 20, 2019
dag
Soligt
2°C
 

Karin Lundin lämnar KDFF – klar för allsvenskan

KDFF:s skyttedrottning Karin Lundin har valt att avbryta kontraktet med klubben. Till hösten kommer hon istället att spela i det allsvenska laget Kopparbergs/Göteborg FC. Något som Norra Halland är först med att avslöja.

– Jag måste följa min dröm, säger hon.

 

FOTBOLL. Skyttedrottningen Karin Lundin har valt att avbryta sitt kontrakt med Kungsbacka DFF och lämnar laget innan höstsäsongen. Redan nu har anfallaren som gjort 15 mål i Elitettan i år och toppar skytteligan, istället anslutit sig till den allsvenska klubben Kopparbergs/Göteborg FC.

– Det känns svinkul. Att spela i Kopparberg är något jag alltid velat och när de hörde av sig kände jag att jag måste följa min dröm även om det är tråkigt att lämna laget, säger anfallsspelaren.

Spelarna får egentligen inte bryta kontrakten utan behöver tillåtelse från klubbchefen Dennis Ingman.

– Jag har legat sömnlös några nätter, men vem är jag att stå i vägen för hennes drömmar om hon är beredd att offra det som krävs? Säger han.

 

Läs mer i fredagens tidning.

Caroline Holmgren
Reporter caroline.holmgren@norrahalland.se 0300-52 13 57

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

TYCK TILL:

Ständigt nya byggprojekt – växer Kungsbacka för fort?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera