Annons
 • Trafikstörning: Vägarbete på E6
 • IFK Fjärås har spikat sin trupp

  Nolan Price Johansson avfärdade intresse från lokala klubbar och förlängde med Fjärås över säsongen 2021. Därmed är lagets trupp spikad inför den kommande säsongen.

  Fotboll | 27 December 2020 16:20

  FOTBOLL. Nyss nedflyttade IFK Fjärås känner sig redan innan det nya året nöjda med hur truppen ser ut. Den sista pusselbiten blev en förlängning av Nolan Price Johanssons kontrakt.

  – Det känns bra. Nolan är en fjäråskille och sådana killar vill vi ha kvar här i Fjärås. Han hade en säsong med mycket skador förra året så han är revanschsugen, säger Fjärås lagledare Tobias Lindén.

  Var det självklart med en förlängning?

  – Ja, han ville vara kvar. Men han har tagit sin tid och funderat över beslutet. Två, tre andra klubbar i kommunen har hört av sig också, men han valde att stanna.

  Ingen stress tillbaka

  Med starka nyförvärv i form av bland annat Markus Andersson och Anton Millesson Nilsson känner Lindén sig nöjd med truppsituationen.

  – Det känns bra. Vi har fått in det vi saknade i år och även fått in poängspelare i form av Millesson.

  Är ni helt klara med värvningar då?

  – Ja, vi letar inte aktivt längre. Men dyker det upp något namn som man inte kan säga nej till så är vi givetvis öppna för det.

  Är målsättningen att ta klivet tillbaka till trean?

  – Vi har inte pratat om målsättningar. Tillbaka ska vi, men det får ta den tid det tar. Vi har fortfarande många unga spelare i laget.

  Annons

  KOMMENTERA ARTIKELN

  Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

  Kommentera

  Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

  Läs Även

  Förre Fjäråsspelaren väljer spel med rivalen

  Fotboll Kungsbacka City har förstärkt med den snabbe yttermittfältaren Philip Salomonsson, som senast kommer från spel i ...

  Målskytten stannar – för att ta Fjärås till toppen

  Fotboll Hon gjorde 13 mål på 11 matcher förra säsongen och var med det lagets främsta målskytt. Nu ...

  En silly season-genomgång

  Fotboll Under veckan har det trillat in en hel del förlängningar i de lokala lagen. NH försöker ...
  Annons