Ätran bjöd på matchens drömmål men det var Tobias Hysén som fick sista ordet.Kungsbacka City FC:s Tobias Hysén konstaterade att det kunde ha slutat hur som helst när Ätran kom till Tingbergsvallen. Vid hemmaledning 2–1 skickade bortalagets Elias Karlsson in en halvvolley från 30 meter.


– Det var ett fantastiskt mål. Ett sådant ser man inte ofta på den här nivån, det är till och med så att man i allsvenskan tänker att "låt honom skjuta i det läget", säger Tobias Hysén.Med endast två minuter kvar skulle han skjuta hem segern. Ett missförstånd hos gästernas backlinje ledde till att Kungsbackastjärnan blev fri.


– Jag försökte vänta ut målvakten och runda honom.


Så blev fallet och Tobias Hysén var tremålsskytt i segern med 3–2. Forwarden har gjort fem på de två sista matcherna. 


– Jag har tänkt att det ska vara lite lättare än det har blivit. Jag är positivt överraskad över kvalitén på många lag och framför allt på spelarna. Jag ska någonstans vara det som gör det, jag har fått gå till mig själv och tagga till mer, säger tremålsskytten som passade på att lyfta fram målvakten Sebastian Frick.


Kungsbacka City FC ligger tvåa i tabellen.