Vädret idag
Moln ibland
19°C
Prognos augusti 17, 2018
dag
Delvis soligt med åskstorm
20°C
 

Hundratals hushåll utan ström i natt

Ett stort antal hushåll i Kungsbacka kommun har under natten till måndag varit utan ström. Det på grund av ett kabelfel, meddelar elnätsbolaget Ellevio. Det är framförallt bolagets kunder i Fjärås och Förlanda som under det senaste dygnet har drabbats.

 

Klockan 07.20 på måndagsmorgonen var fortfarande knappt 180 hushåll utan ström. Som mest har runt 400 hushåll varit drabbade det senaste dygnet.

Servicepersonal är på plats och arbetar med felet. Prognosen är att felet ska vara åtgärdat vid elvatiden på måndagsförmiddagen, meddelar Ellevio.

Även under helgen har det varit problem med strömavbrott i kommunen. På söndagsmorgonen var runt 800 hushåll strömlösa i delar av Kungsbacka. Det avbrottet omfattade områdena Släp och Kullavik, rapporterar GP.

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 17 augusti

Kl 12–15 Naturkampen – en naturlig femkamp. Vem är längst? Vem hoppar längst? Ta med familjen eller kompisarna och tävla mot varandra i lag eller enskilt på Naturum Fjärås Bräcka. Mät dig mot fem olika djur i fem olika grenar. 

Lördag 18 augusti

Kl 11–16 Vässingsö-dagen i Onsala. Fest för alla åldrar. Historisk vandring, gårdsloppisar, försäljning av lokala produkter och café.
 
Kl 12–15...
Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!