Arkivfoto: IFK Fjärås avslutade snyggt

FOTO: Bengt Karlsson

Trots att Oscar Randevik har hjärtproblem kunde han tillsammans med sina övriga lagkamrater i Fjärås spräcka lagets förlusttrend på två matcher och ta en efterlängtad trepoängare ikväll mot Skene och öka serieledningen med tre poäng.

– Idag kände jag inget av hjärtat även om man tänker på det ibland, säger Oscar som är ny för säsongen från Lerkil. 

 

Div 3 Sydvästra Götaland

IFK Fjärås – Skene IF  3 – 0, (1 – 0)

Oscar spelade från start och var en av lagets bästa spelare med sitt säkra passningsspel där han också visade upp en stark defensiv. 

– Det känns alltid extra roligt när vi vinner, säger Oscar som har koll på sitt hjärta via sin mobil. Han har en stav inopererat vid hjärtat som räknar hjärtats pulsslag. Men det är inget som bekymrar honom.

 

 

– Jag har vant mig mig nu, säger Oscar. Skulle hjärtat börja rusa upp igen så har jag koll på det. Men nu verkar det okej och staven som han har inopererad skall han ha i tre år. 

 

Antons vassa avslut

 

 

Fjärås specielle målskytt Anton Millesson-Nilsson frångick inte sin vana utan stod för både 1-0 och 2-0 där andra målet kom på frispark där han helt lurade målvakten åt fel håll.  I matchens sista självande minut avslutade Magnus Johansson med att behärskat sätta 3-0. 

 

Vinsten för Fjärås betyder att man rycker i toppen då tabelltvåan Laholm föll mot Varbergs GIF med 0-3. 

 

Målvakten Niclas Fahlén som höll nollan, ses i mitten tillsammans med målskyttarna Magnus Johansson (1 mål) och Anton Millesson-Nilsson (2 mål).

 

Div 3 Sydvästra Götaland

IFK Fjärås – Skene IF  3 – 0, (1 – 0)

Mål: 1 – 0, (15) Anton Millesson-Nilsson, 2 – 0, (82) Anton Millesson-Nilsson, 3 – 0, (93) Magnus Johansson