Annons

Hektisk polisnatt i Kungsbacka

Två grova stölder och flera fall av misshandel. Det blev facit när polisen i Kungsbacka summerade en lördagsnatt, som blev hektisk.

Blåljus | 29 Mars 2020 11:19

Lördagsnatten blev hektisk för polisen i Kungsbacka.

FOTO:

Det började vid 20-tiden på lördagskvällen. Då anmälde en lägenhetsinnehavare på Ängsgatan att någon tagit sig in i personens bostad och stulit kontanter. Stölden inträffade medan anmälaren tillfälligt lämnat sin bostad för att uträtta ett ärende. Hur tjuven tog sig in är okänt. Händelsen rubriceras som grov stöld. Polisen har inte hittat någon misstänkt för brottet.

Gav kvinna en örfil

En halvtimme senare, klockan 20.27, var det dags igen. Då kallades polisen till Hede Fashion av sent arbetande byggnadsarbetare som kommit på tre män med att bryta sig in i en container. När de insåg att de blivit upptäckta sprang männen från platsen. På så sätt klarade de sig undan att bli gripna.

Vid midnatt kallades polisen till ett bråk i centrala Kungsbacka. En man och en kvinna hade blivit osams. Kvinnan uppgav att mannen gett henne en örfil. Mannen, å sin sida, hävdade det var kvinnan som misshandlat honom.

Polisen tog upp anmälan om misshandel från båda och lämnade därefter platsen.

Misshandlades av okända

Men bara några minuter senare kallades de åter till området där bråket ägt rum. Där hade mannen som en stund tidigare anklagats för att ha slagit en kvinna blivit misshandlad av tre eller fyra för honom okända män. Enligt mannen hade männen följt efter honom och jagat honom när han lämnat platsen för bråket med kvinnan. När de hann ikapp honom ska de ha misshandlat honom med flera slag.

Fastän polisen var snabbt på plats hann gärningsmännen fly. En anmälan om misshandel är upprättad. Men någon misstänkt för brottet har inte kunnat gripas.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Veckans läsarbilder: Långledigt eller jobb

Familj Kristi himmelfärds dag innebär långledigt för en del, extra arbete för andra. Här kommer ...

Lugn polisnatt – trots många unga som festade

Blåljus Trots att många ungdomar var ute och festade, blev natten mot söndag förhållandevis lugn i Kungsbacka. ...

Vinglig bilfärd gav fängelse

Blåljus Kraftigt berusad satte sig den 64-årige Varbergaren bakom ratten och gav sig ut på motorvägen. I höjd ...
Annons