Annons

Hanhals letar förstärkningar

På fredag stänger transferfönstret. Det är bråda dagar för sportchefen Björn Erlandsson. Hanhals Kings letar förstärkningar inför avslutningen på säsongen.
Ishockey | 13 Februari 2019 21:50

På fredag stänger transferfönstret. Det är bråda dagar för sportchefen Björn Erlandsson. Hanhals Kings letar förstärkningar inför avslutningen på säsongen.

 

ISHOCKEY. Sportchefen Björn Erlandsson har hektiska dagar dygn framför sig. På fredag stänger transferfönstret, så de sista dygnen till deadline är det en vild jakt på spelare. Hanhals Kings kommer att leta efter förstärkningar.

– Vi har något på gång, Det är ett krig därute om spelare, säger sportchefen.

Det är inte ovanligt att det är en upptagetsignal i kväll?

– Nej.

Det är inte aktuellt att släppa någon spelare.

– Nej, svarar Björn Erlandsson på den frågan.

Hanhals Kings får fortsatt låna in spelare från Frölunda tills de att de går tillbaka och spelar för Frölunda. Därefter kan de inte återvända till Hanhals.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Så många vill ta del av stödpaketet

Sport Över 4 000 föreningar och närmare 50 specialidrottsförbund har ansökts om regeringens stödmiljoner. – Nu väntar ett gediget ...

Ryske anfallaren öppnar för en fortsättning

Bandy Sergey Pochkunov kom in i december och levererade direkt. Nu öppnar anfallaren för att återvända till Sverige och ...

Skyttekungen kan vara förlorad

Bandy Adam Rudell kom till Frillesås inför förra säsongen och gjorde få besvikna. Nu talar mycket fö...
Annons