Annons

Handbollstränaren hjälper äldre att handla

Aranäsprodukten Mikael Franzén rycker ut och hjälper äldre med att bland annat handla.

– Vi är lagspelare, det är klart vi ska hjälpa till att fixa med det här, säger Mikael Franzén till GP.

Handboll | 20 Mars 2020 18:55

HANDBOLL. Tidigare i veckan meddelade handbollförbundet att de ställer in den sista grundseriematchen och slutspelet på både dam- och herrsidan.

För den nuvarande Alingsåstränaren Mikael Franzén innebär det att säsongen är över och då funderade han och tränarkollegan Dennis Sandberg över hur de kunde göra en insats för samhället.

På sociala medier lade tränarna ut ett inlägg där de berättade att de finns till hands för äldre i Göteborgsområdet som behöver hjälp med ärenden.

– Vi hade en diskussion i bilen när vi åkte hem, vi har som sagt en hel del tid över nu. Vi känner oss friska nämligen, så då tänkte vi att vi kunde hjälpa till lite, säger Mikael Franzén till GP.

Han berättar att det är viktigt att alla hjälps åt i dessa tider.

– Vi är lagspelare, det är klart att vi ska hjälpa till att fixa med det här. Det är övergående, så det gäller att vi gör det här på bästa sätt och hjälper varandra. Det är också viktigt att ekonomin snurrar, det är en stor grej nu, vi måste försöka göra grejer så att allting flyter så smidigt som möjligt så att vi kan börja leva normalt sedan när det släpper, säger han till GP.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Lundström stannar i tryggheten

Handboll Spelmotorn Alexandra Lundström trivs i HK Aranäs. Så pass mycket att hon valt att skriva på ett nytt ...

Fotbolls-DM pausas i Halland

Fotboll Hallands fotbollförbund har pausat DM för både herrar och damer. Det är i nuläget oklart nä...

Aranäs missade kvalplatsen

Handboll Den sista grundserieomgången spelas inför tomma läktare. Norra Halland är däremot på plats. Följ matchutvecklingen ...
Annons