Annons

Han tar över Frillesås BK

Jesper Larsson, det är namnet på Frillesås BK:s nye huvudtränare. Det var inte enda nyheten. Mattias Johansson stannar kvar i ledarstaben – han blir assisterande tränare och fortsätter som spelare.

Bandy | 05 April 2021 15:08

Jesper Larsson blir ny huvudtränare i Frillesås BK.

FOTO: Frillesås BK

Under en pressträff på annandagen presenterade Frillesås BK sin nye huvudtränare. Mattias Johansson har flaggat för att det ska komma in en ny röst – FBK har lyssnat. Ny huvudtränare är Jesper Larsson som har ett förflutet i klubben, både som tränare och som spelare.

– Vi känner varandra väl, säger värvningsansvarige Christer Lind.

Kontraktet med Jesper Larsson är på två år. Kontraktet med Mattias Johansson är skrivet på 1+1.

 

Janne Pettersson stannar kvar som assisterande tränare och kommer få en utökad roll, han blir även lagledare. Tobias J. Dahl fortsätter som koordinator. Marcus Blickander, tidigare lagledare, har aviserat att han inte har samma möjlighet att delta kommande säsong. Han kommer att vara med i mån av tid.

Texten uppdateras.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Frågetecken med tre utgående backkontrakt

Bandy Till stora delar var det Anton Lööf, Marcus Hillukkala och Nicklas Gustafsson som agerade försvarsled. Ingen av dem ...

Efter sin bästa säsong ser målvakten inte slutet

Bandy Inför säsongen tvivlade på Christian Axelsson om han skulle hålla som förstemålvakt. Efteråt var ...

Frågetecken för hörnläggaren

Bandy Jesper Norrman med 23 poäng varav noll fullträffar har ett optionsår kvar på kontraktet. Men det civila jobbet ...
Annons