Annons

Paret vann halv miljon på Postkodlotteriet

Hallå där, Lotta Ridén i Vallda, som i lördags vann drygt en halv miljon i Postkodlotteriet, tillsammans med din man Stig.

Jobb & Pengar | 10 Januari 2021 15:57

Lotta och Stig blev minst sagt förvånade då Postkodlotteriets Daniel Paris ringde upp dem för att meddela att de vunnit sin andra storvinst i Postkodlotteriets dragning.

FOTO: Postkodlotteriet

Hur kändes det att vinna?

– Det kändes fantastiskt! Jag kan inte fatta att vi haft sådan tur. Det är andra gången vi vinner. 2008, när vi bodde i Särö, vann vi drygt 300 000 i Grannyran.

Brukar ni ha tur i spel?

– Nej, min man spelar lite på trav ibland, och på Lotto. Men där har vi inte vunnit någon gång. Det är postkoderna som är vår grej. Vi har varit med i Postkodlotteriet ända från starten, i början av 2000-talet.

Varför valde ni just Postkodlotteriet?

– Vi tycker det är ett bra sätt att skänka pengar till olika organisationer. Att pengarna går till välgörande ändamål känns jättebra. Och har man tur så vinner man ju också!

Vad ska ni göra för vinstpengarna?

– Det blir nog ett nytt växthus och ett nytt förråd. Och så får vi hoppas att vi kommer iväg någonstans när det blir möjligt att resa igen.

Lotta Ridén, Stig Ridén
Lotta och Stig Ridén har ett speciellt förhållande till Postkodlotteriets Rickard Sjöberg. FOTO: Privat

Ni har ett speciellt förhållande till Postkodlotteriets stora fixstjärna – Rickard Sjöberg. Berätta!

– Ja, det har vi. Vi träffade honom när vi för länge sedan var på en golfresa med ett kryssningsfartyg. Rickard Sjöberg var där med När och Fjärran och han frågade oss om han fick filma oss för programmet. Det fick han. Han kom väldigt bra överens med min man. De hade så trevligt tillsammans att vi blev lite bekanta. Så bekanta, faktiskt, att jag skrev en bröllopsdikt som jag skickade till hans första bröllop. Så han kom ihåg oss när vi träffades i anslutning till att vi vann i Grannyran. Att få träffa honom igen var verkligen jätteroligt. Han är en sådan trevlig och fin kille!

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

1 Kommentar

Läs Även

Miljonregn över Kungsbacka

Jobb & Pengar Har du postnummer 434 97? Då kan du vara miljonvinnare!Det är en av Postkodlotteriets miljonvinster som gått till postkod 434 97 TM ...

Postkodlotteriet på besök i Onsala

Nyheter När Postkodlotteriets vinstutdelare, fotbollsspelaren Jesper Blomqvist knackade på dörren hos Bobbo Lauhage i Onsala trodde han inte att han några minuter senare skulle vara miljonvinnare.
– Det här känns jävligt bra rent ut sagt, säger den glade vinnaren som under kvällen ska fira med att gå ut och äta med familjen.

Hanhals blev utklassade i toppmötet

Ishockey Efter en lysande start på vårsäsongen hade Hanhals Kings plötsligt chansen att gå upp i serieledning. Men ...

Nytt paketrekord när e-handeln fortsätter blomstra

Jobb & Pengar Postnords anställda hann knappt andas ut efter årets Black Friday-rekord och julhandeln, förrän det blev dags fö...

Från hemlig verksamhet till kommunpolis

Familj Efter att i flera år arbetat med underrättelse och haft människosmuggling som ansvarsområde, är det nu det ...
Annons