Annons

Forwardskris i Hanhals Kings

Fem av tolv ordinarie forwards saknas i Hanhals Kings. Nu letar sportchefen Björn Erlandsson efter förstärkningar.
Ishockey | 11 November 2018 16:02

Arkivfoto: Christian Johansson

 

ISHOCKEY. Hanhals Kings saknar fem av tolv ordinarie forwards i hemmamatchen mot Kallinge/Ronneby. Lukas Wahlberg är borta fram till jul med en handskada. Nu finns det dessutom risk att Fredrik Johansson, Pontus Engström och David Stenbacka blir borta en längre period.

Fredrik Johansson har en knäskada och ska magnetröntgas i veckan som kommer. Pontus Engström har en ryggskada, där kan det också bli ett påtvingat uppehåll till jul. David Stenbacka bröt ett finger i comebacken mot Kristianstad senast. Där finns det dock förhoppningar om att hitta ett skydd som gör att han kan spela.

Som om inte det vore nog missar Adam Willig Kallinge/Ronneby-matchen på grund av sjukdom.

Jacob Steen, 20 år, spelade i fjol i Moras juniorlag. I år har han inte haft något kontrakt, forwarden är nu på en tryout i Hanhals Kings. Under söndagen debuterar han i Kungsbackalaget.  

Behöver du hitta några permanenta lösningar fram till jul?

– Vi tittar på det, säger sportchefen.

Är ni nära någon?

– Inte än.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

"Tillsammans kan vi bli en stark förening"

Fotboll Diskussioner kring en sammanslagning har pågått under de senaste decennierna. Snart kan Särö IK och Kullavik IF ...

Den ofrivilliga ledaren prisades

Sport Årets ledarstipendium har utdelats. Ella Nyby från Aktiv Judo har tilldelats priset. – Det var lite av en chock, sä...

Succémålvakten lämnar Frillesås

Bandy Jakob Hugoh slog ingen rejält under sin debutsäsong i Frillesås och elitserien. Efter två år i hö...
Annons