Annons

Fjärås fortsatt ostoppbara

Spelmässigt har IFK Fjärås inte kuggat i perfekt. Men poängskörden efter två klassmål i Småland finns det inget att anmärka på.

Fotboll | 18 Maj 2019 18:41

Arkivfoto: Sofia Ekberg Ekendahl

 

Spelmässigt har IFK Fjärås inte kuggat i perfekt. Men poängskörden efter två klassmål i Småland finns det inget att anmärka på.

 

FOTBOLL: DIVISION 3 SVG

Älmhults IF – IFK Fjärås 1 – 2

 

Skivan upprepar sig för IFK Fjärås och tränaren Jamal El Moussaoui. När domaren blåser av står de med tre pinnar utan att vara riktigt nöjda med den spelmässiga prestationen.

– Vi har individuellt skickliga spelare som kan blixtra till och göra viktiga mål, säger tränaren.

 

Det fick han se prov på mot jumbon Älmhult. Kristoffer Petersson hittade krysset från distans och när han väggspelade fram Steven Black som knorrade in tvåan var femte raka segern nära.

– Det var verkligen två klassmål, säger Jamal El Moussaoui.

Hemmalaget reducerade men kom inte närmare än så. 15 poäng av 15 möjliga för nykomlingen.

– Självklart är vi nöjda med poängen, men vi har inte fått den riktiga islossningen. Vi kan mer i spelet och individuellt.

Vad har överraskat dig mest första fem matcherna?

– Arbetskapaciteten! Vi kan ha långa perioder när ingenting fungerar, men vi jobbar så hårt hela tiden för att ta tillbaka bollen. Alla gör jobbet.

 

Det enda smolket i bägaren var att kreatören Kristoffer Petersson fick sitt tredje gula kort och är avstängd mot Markaryd på hemmaplan.

 

Matchfakta

Älmhults IF – IFK Fjärås 1 – 2

0–1 (31) Kristoffer Petersson, 0–2 (64) Steven Black, 1–2 (80)

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Allsvensk profil debuterade för City

Fotboll I samband med Kungsbacka Citys DM-match mot Stafsinge presenterade klubben ett nyförvärv i Sebastian Johansson med förflutet ...

Kungsbacka City utslaget ur DM

Fotboll Division 3-laget Stafsinge blev numret för stort. Kungsbacka City FC förlorade med 2–4 och är därmed ute ur ...

Fotbollsarena blev bröllopsplats

Fotboll Fotbollsskor, Liverpools kampsång och laguppställning. När Susann Lindberg och Eric Bergqvist gifte sig var Ögärdets fotbollsplan ...
Annons