Annons

Facklan rockar fortfarande

Trots viruset är biograf Facklan fortfarande öppen. På lördag ger man alla med udda strumpor chansen att se filmen The Peanut Butter Falcon för halva priset.

Nöje & Kultur | 19 Mars 2020 08:49

I veckan beslöt sig den stora kedjan Filmstaden för att stänga sina biografer på grund av corona. Men Svenska bio, dit Facklan hör, kämpar på.

– Vi vet inte hur länge det varar, men vi har fortfarande öppet för de som vill fly denna märkliga verklighet vi lever i nu för en stund. Det kommer färre besökare, men de som kommer är glada, säger Facklans platschef Michael Kristiansson.

Bion städas ännu noggrannare än vanligt och armstöd desinficeras för att i möjligaste mån hålla smittan borta.

– Vi kör det planerade programmet, och på lördag är det en särskild visning för Rockasockorna!

Den 21 mars uppmärksammas nämligen de som har downs syndrom. Dagen är vald eftersom de har tre exemplar av kromosom 21.

Tar man på sig olika strumpor och hyllar olikheten, är det alltså halva filmpriset på lördag. Allt med förbehållet att corona kan ställa till det.

The Peanut Butter Falcon handlar om en ung kille med downs som ger sig av på en roadtrip med en främling han möter. Feel good!

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Sommargata ska höja stämningen

Nyheter Nu händer det saker i Kungsbacka centrum. Norra torggatan ställs om till stadens sommargata. – Nordic Surfers kommer hit ...

Ändrar rutten och satsar på nytt rekord

Nyheter För tionde året i rad skulle de cykla från Sverige till Paris för att samla pengar till ...

Debatt: Ädelreformen har lett till vårdbrister

Debatt Geriatrikern Yngve Gustafson och flera andra tunga namn inom äldresjukvårdens område har påtalat de stora brister som ...
Annons