Annons

Elev slog man i gymnasieledningen

En elev på Elof Lindälvs gymnasium har slagit en man i gymnasieledningen. Eleven, en 19-årig man, är nu misstänkt för våld mot tjänsteman.
Nyheter | 18 Oktober 2019 13:36

Mannen som sitter i gymnasieledningen larmade polisen vid 10.30-tiden på fredagsförmiddagen.
– Mannen uppgav att han har blivit slagen av en elev och börjat blöda i ansiktet/huvudet, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson i region Väst.

Kungsbacka kommun skriver på sin hemsida att det var en sedan tidigare avstängd elev som slagit mannen. Misshandeln ska ha ägt rum i ett konferensrum i den administrativa delen av Elof Lindälvs gymnasium där eleven och en vårdnadshavare var kallade till ett möte för att följa upp avstängningen. Situationen ska ha uppstått då eleven var missnöjd med beslutet.

Polisen larmades till platsen och tog med eleven, som är en 19-årig man, till polisstationen för förhör. Mannen är nu misstänkt för våld mot tjänsteman.

Den slagne mannen undersöks nu på sjukhus, där polisen också är på plats för att hålla förhör och dokumentera mannens skador.

Polisen kommer att finnas på plats på skolan hela dagen för att skapa trygghet för personal och elever.

Kommunen skriver på sin hemsida att man ser allvarligt på händelsen och betonar att det rör sig om en isolerad händelse som inte berör övriga elever på skolan. Det ska inte finnas något hot mot varken personal eller elever.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Sökes: fler som vill bli blodgivare

Vård Har du funderat på att bli blodgivare? Nu är det i så fall dags att göra slag i saken. ...

Debatt: Håll avstånd vid boxarna!

Debatt Att hålla avstånd och visa hänsyn mot sina medmänniskor känns självklart. Jag är inte ...

Märkligt bilinbrott: ”Känns så onödigt” 

Blåljus I slutet på förra veckan utsattes en av företaget Aktivitetshyras bilar för ett inbrott. Bland annat stals ...
Annons