Två matcher in i serien och lika många segrar. IFK Fjärås tränare Jamal El Moussaoui är positiv inför säsongen.
– Jag tror att vi bara kommer att växa för varje match, säger han.
FOTBOLL: DIVISION 3
IFK Fjärås – Högaborgs BK 2 – 0
Laget har redan tagit sex poäng, och Jamal El Moussaoui tycker att ett resultat på 2–0 mot seriens favorittippade lag Högaborgs BK är en ordentlig insats.
– Jag är helt klart mest imponerad över arbetsinsatsen – alla jobbar ju stenhårt och det gör att vi skapar väldigt väldigt mycket lägen. Vi har ju bud på otroligt många fler mål än vad vi gjorde idag, säger Jamal El Moussaoui.
Tränaren reflekterar över skillnaden i lagets spelinsats kontra deras arbetsinsats.
– Vi har mycket mer att ge och vi är fortfarande långt ifrån där vi kan vara, åtminstone i vårt spel, men kollar man på vår arbetskapacitet så gör vi det helt fantastiskt. Det är en ruskigt stark insats och många håller en hög lägstanivå, säger han.
Lagets nyförvärv Oscar Randevik, som tidigare spelat i Lerkils IF, startade sin första match för laget. Efter att ha dragits med skador under en period så gjorde han comeback.
– Vi var jävligt taggade och hade haft en bra uppvärmning inför matchen denna vecka. För egen del var jag lite osäker på… jag har ju haft lite skador och så, därför var jag lite osäker. Men det vart helt okej. Funkade ändå. Det var lite kämpigt i början, det är svårt med ett nytt lag att komma in och veta sin position och sådär. Men det löste sig bra tillslut, säger han.
Oscar Randevik fortsätter:
– Det är kul att Krille och Anton får göra mål, det är ju de som ska ta oss framåt så jag är bara glad att de presterar när jag inte riktigt kommer ut hundra procent. Så får jag väl ta det sen. Och jag har en väldigt bra känsla inför säsongen. Får vi bara behålla den här elvan skadefri så har vi en väldigt bra chans att bli riktigt farliga.
Matchfakta
IFK Fjärås – Högaborgs BK 2 – 0 (1–0)
1–0 (41) Kristoffer Petersson, 2–0 (78) Anton Millesson Nilsson