Annons

Debatt: Varför inte gratis parkering vid badplatser?

Debatt | 19 Juli 2021 15:15
FÖR NÅGRA år sedan kunde man på de flesta badplatser i kommunen få parkera bilen gratis. Nu är det parkeringsautomat eller appar som gäller med lägsta pris tio kronor om man vill ta ett kvällsdopp i Lerkil till exempel.
Visst det är fortfarande gratis om man tar cykeln till doppet, men är man pensionär och har några kilometer till stranden är det lite jobbigt!
Kan meddela att jag vid flera tillfällen besökt Strandbaden i Falkenberg och femte viken på Getterön i Varberg, där har det varit helt gratis att stå, eller åtminstone två timmar fri parkering.
 
Min åsikt är att vår kommun är sniken som vill utestänga oss kommuninnevånare och övriga som vill besöka badet. (Som är bra för kropp och själ) För övrigt kan jag meddela att i Getinge, som tillhör Halmstad kommun, är det helt gratis att bada i deras utomhuspool samt parkera gratis.
Så det går att ordna för sina kommuninnevånare om man vill! Vore intressant att höra vad kommunen har att säga om detta!
Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

P-platsen vid Hanhals holme ska bli som förr

Nyheter Arbetet med att återställa parkeringsplatsen vid Hanhals holme är i gång. – Ja, kommunen verkställer länsstyrelsens beslut, ...

Rosa parkeringar för take-away

Jobb & Pengar I början av förra veckan färgades fem parkeringsplatser i centrala Kungsbacka rosa för att underlätta ...

Strikta p-regler upprör

Nyheter Vid fågeltornet nära Tjolöholms slott finns fyra p-platser för fågelskådare. Men för att ...
Annons