Annons

Debatt: Rusta upp vägen till Orrviken

Debatt | 07 Juni 2021 18:45

Jag bor längst ut på vägen som Gud glömde, eller åtminstone kommunen eller vägverket. Vet inte vem som ansvarar för den, men den är i ett bedrövligt skick. Det är vägen ut till Orrviken.

Vägen är hårt belastad och det finns inte många centimetrar som är hela. Sista åren har det varit mycket tung trafik samt att allmänheten har fått tillgång till naturskyddsområdet ute på Mönster. Vägrenen är som en tvättbräda med djupa hålor och man tvingas dagligen att köra ut på kanten för att undvika krock med andra bilar som framförs av förare som uppenbarligen inte förstår att man ska stanna vid mötesplatserna vid möte. Vägen är även full med potthål efter vintern. Dessutom vistas det många cyklister, gående, hundar och hästar mm på vägen.

När ska vår väg få en ordentlig upplyftning? Inte bara lite lappning och lagning som gör att vem som helst blir åksjuk, utan en helrenovering med lite mer mötesplatser.

Eva Thulin

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Deppigt värre

Fotboll I den 93: minuten hände det som inte fick hända. Lindome släppte in dagens andra mål vilket ...

Storförlust men inte utspelade

Fotboll Onsala BK åkte ner till Skåne för att ställa sig mot seriens kanske bästa lag, nä...

Löpvilja trots värme

Sport Det fanns en stor löpvilja när den 124:e upplagan Kungsbackaloppet gick av stapeln. Trots dryga trettio grader tog ...
Annons