Annons

Debatt: Öppna Träffpunkten City

Debatt | 17 September 2020 18:46

Debattörerna vill att Träffpunkten City öppnas igen efter coronastängningen.

FOTO: Pixabay

Hösten närmar sig och man börjar tänka lite framåt. Vår trevliga träffpunkt har nu varit helt stängd i sju månader. Via telefonkontakter har vi pensionärer kommit överens om att ses för en pratstund, dels bakom Aranäsgymnasiet och för de som bor lite norr om centrum, har vi valt att mötas i Badhusparken varje vecka.

Nu när temperaturen sjunker blir det svårt, för att inte säga omöjligt, att träffas ute. Vi önskar alltså att Träffpunkten City åter öppnas.

Välja dagar

Personalen kan ju räkna ut hur många som kan vara i lokalerna samtidigt och så får vi välja dagar, förmidag eller eftermiddag, som passar.

Träffpunkterna har nu funnits i drygt nio år och vi tror att det vore förödande att inte kunna träf-fas och ha våra trevliga prat-, pyssel- och kaffestunder tillsammans.

Vi emotser ett positivt svar.

Läs fler debattartiklar här

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Intraprenad – inte dyrt

Debatt Replik på insändare av Åsa Toresson i NH 13/10. Dyr intraprenad kvar Åsa Gårdsskolas brukarråd känner inte ...

Ingen finalplats för Kungsbackas kranvatten

Vård Det blev ingen finalplats för Kungsbackas kranvatten i den prestigefyllda tävlingen Sveriges bästa kranvatten. Istället blir ...

Patient dog när kateter lossnade

Vård Katetern lossnade och patienten fick blodförgiftning och avled. Nu anmäls fallet till Inspektionen för vård och ...
Annons