Annons

Debatt: Inga fler artiklar om Hans Forsberg – tack

Debatt | 15 September 2020 17:50

Tidningen har inte försuttit tillfällen att kränka, förnedra och förfasa sig över att han tyvärr köpt massage en lördagkväll. Han har dock inte begått våldtäkt eller kört rattfull och orsakat andras säkerhet. Plötsligt skapas ett mediedrev på honom som är helt oacceptabelt, kränkande och utlämnande.

Att Hans Forsberg under många år ägnat i princip all sin tid för politiken och mycket starkt bidragit till kommunens utveckling nämns inte.

Har ni för ett ögonblick funderat på hur han och hans anhöriga mår idag? Låt honom vara i fred för att kunna komma igen som en hel människa. Det är nog nu!

Margareta A

Svar direkt från Norra Hallands chefredaktör:

Tack för dina synpunkter. Naturligtvis är det en personlig tragedi för Hans Forsberg och jag har full förståelse för att även anhöriga drabbas. Däremot håller jag inte med om att Norra Halland har kränkt eller förnedrat Hans Forsberg. När kommunens högste politiker går och köper sex så är det självklart att vi ska skriva om det, annars gör vi inte vårt jobb.

Hans Forsberg är en folkvald politiker och får då räkna med att media granskar honom. Vi har sedan följt upp med att skriva om pensionsavtalet, vilket bör vara av intresse för många kungsbackabor. Vi har även erbjudit Hans Forsberg att ge sin version, men utan framgång.

Det råder säkert delade meningar om hur mycket som ska publiceras gällande Hans Forsberg, men jag känner mig bekväm med mängden artiklar som vi har publicerat.

Läs fler debattartiklar här

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

1 Kommentar

  • Jag tycker att det är konstigt att man sķall tycka synd om en person som förtroende ställning 0ch gör en brottslig handling. Och är dömd för det .betalt böter för det .sķall få sex milijoner för att han sagt upp sig själv och har betalt för att göra det.han béhöver aldrig jobba igen. Medans kommunen sparar på dom handikappade, sjuka och gamla. Det visar bara vilken korrup kommun ledning kungsbacka har.dom handikappade blir sittande på boendena för deras frihet berövas dom genom besparingar .dom gamla blir inlåsta på sina boenden för att det inte finns tid för personalen att ta med dem ut för att personalen räcker inte till.många av dom sjuka får inte den vård dom skall ha för det är för dyrt .och så tycker nån att norrahalland trakasserar en sex köpade politiker som har mage att leva gott på skattebetalarnas pengar resten av sitt liv. Nä det är bra att kungsbacka borna får reda på hur det ligger till tack för att ni gör erat jobb . Marie

Läs Även

Ett tandläkarbesök med förhinder

Krönikor Att gå till tandläkaren är det nog inte många som längtar efter, dyrt och ont är vä...

Debatt: Tänk efter – ni som saboterar

Debatt Vad glad jag blev när jag såg skylten som kommunen satt upp intill gångtunneln i Hammerö! Dä...

Vad är det för fel på män som slår?

Krönikor Mäns våld mot kvinnor. Jag får rysningar bara jag skriver orden. Och tyvärr handlar det inte ...
Annons