Annons

Det har under senare tid varit nyhetsartiklar i Norra Halland angående hemtjänsten i Kungsbacka. Tonen har varit kärv. I tidningen får vi uppfattningen att hemtjänsten i Kungsbacka fungerar dåligt och att de personer som har förmånen att ta del av tjänster från hemtjänsten är missnöjda. Självklart finns människor som är missnöjda med de tjänster som hemtjänsten ger.

Men – det finns också de som är mycket nöjda med hemtjänsten i Kungsbacka. Jag är en av dem. Det är viktigt att ge en mer nyanserad bild. Själv har jag sedan ett halvår haft förmånen att anlita hemtjänsten i Kungsbacka. Jag får hjälp 2-3 gånger dagligen. Jag har lärt känna dessa underbara undersköterskor som jag med de flesta fått en personlig relation. De sköter den omvårdnad som jag behöver på ett professionellt sätt och med omtanke om mig. De möter mig alltid som den människa jag är och visst finns en ömsesidig glimt i ögat hos oss båda.

Annika i Gottskär

Läs mer debattartiklar här.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Lyckad drive-in-modevisning

Jobb & Pengar – Det här hade jag aldrig kunnat tro. Det är nästan så tårarna trillar! Det var rusning nä...

Fram med möbler och klocka!

Nyheter Klockan två i natt förlorar vi en timme igen. Det är alltså dags att ställa om till sommartid. ...

Tänd hoppet med släckta lampor

Politik I kväll lördag uppmanas vi att släcka lamporna när det återigen är dags för Earth ...
Annons