Elisabeth Blide som varit publisher på Norra Halland sedan 2013 har idag sagt upp sig på egen begäran.


– Jag har bestämt mig för att jobba mindre när jag blir 60 i slutet av året. Att varva ner har inte en tidningschef tid med, det har jag kommit fram till själv och därav mitt beslut att säga upp mig, säger hon. – Jag är kvar till och med november för att möjliggöra en bra och ordnad överlämning till nästa chef. Jag vill allt det bästa för det här är en så fantastisk arbetsplats, säger Elisabeth Blide. 


Styrelsen har utsett en rekryteringsgrupp som kommer att ansvara för att hitta en efterträdare.


– Det är väldigt tråkigt att Elisabeth valt att lämna, hon har gjort ett mycket bra jobb och tidningen är i bästa tänkbara skick, säger Sven Fritzson, styrelseordförande.


– Vi kommer nu att söka efter en ny publisher som kan genomföra nästa steg i tidningens utveckling. För rätt person finns unika möjligheter att sätta sin prägel på verksamheten.