Annons

Burgercontainer forslades bort

Snart tar pub och stor uteservering vid på Brända tomten.
Jobb & Pengar | 21 Maj 2019 13:26

Plats för nytt. På tisdagsmorgonen lyftes containern där det tidigare såldes hamburgare bort och kördes mot nya mål. Nu väntar nya möjligheter till nöjen på platsen. Foto: Daniel Blomqvist

 

Satsningen på hamburgerförsäljning avslutades. På tisdagen kördes containern där Street Friends tidigare sålde mat bort. 

– Den flyttar söderut, säger förre ägaren Andreas Andersson. 

 

Street Friends och satsningen på ett trendigt hamburgerhak vid torget gick i stöpet. Stället har varit stängt ett tag, och på tisdagsmorgonen forslades containern bort. 

– Ja den är såld och har fått en ny ägare söderöver. Exakt vad det blir av den vet jag inte. Vi kör nu enbart vidare med Diné Burger här ute vid Hede, säger restaurangchef Andreas Andersson. 

 

På Brända tomten väntar nu istället ny uteservering när en ny pub med sushi och tysk öl öppnar.  Klicka här för att läsa Norra Hallands artikel om den nya satsningen. 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Kungsbackabo ny stor-vd hos Stordalen

Jobb & Pengar Som mångårig chef inom Petter Stordalens hotellimperium är han redan en profil i den skandinaviska hotellbranschen. Nu tar ...

Fritagen ännu på fri fot

Blåljus Den man som fritogs från sin placering vid Fagared i samband med en bevakad permission i Kungsbacka är ännu ...

Narkotikapåverkad togs i hamnen

Blåljus Klockan 19.15 igår kväll fick polisen tag i en narkotikapåverkad man efter tips från allmänheten. – Han ...
Annons