Träna 20 minuter per vecka tillsammans med en Personlig Tränare

Är fit20 rätt för mig? Fungerar det verkligen? Hur är det möjligt? I ärlighetens namn är det effektivaste sättet att utvärdera fit20:s träningsmetod en träning, helt gratis. Vi erbjuder dig en gratis provträning helt utan förpliktelser. Provträningen anpassas till dig och din kropp. Detta är vårt sätt att sprida kunskap om vår unika träningsmetod och de fantastiska resultat som våra medlemmar upplever. Vi är redo. Är du redo att utforska en helt ny fit20-värld?

Prova gratis
Läs mer om fit20

Lyxigt med personliga tränare som på ett proffsigt sätt motiverar och stimulerar mig

Ingvar Forsmans berättelse

Träningen hos fit20 är enkel att få in i veckorutinerna. Kräver inga förberedelser och inget efterarbete mer än en stunds återhämtning i soffan. Några av de förbättringar jag märkt är bättre balans, ökad rörlighet, mer styrka i vardagen.

Läs mer om Ingvars upplevelse

Jag orkar ju numera bära upp min kropp. Jag känner knappt av min gamla skada i ryggen och mina knän håller.

Camilla Billmans berättelse

Det tilltalade mig att 20 minuter i veckan räcker för att få resultat. Jag var skeptiskt när jag första gången klev in i studion men min personliga tränare lyckades få mig att förstå och det är jag glad för.

Läs om Camillas upplevelse

Vår framgångssaga

1

Fler än 15,000 medlemmar.

Över 15,000 medlemmar besöker redan sin fit20 studio varje vecka för att bygga upp styrka och hälsa. Våra fit20 tränare har genomfört över 1 miljon personliga träningspass - Prova ett du med!

2

Över 120 studios i Europa

fit20 startade i Nederländerna. Tack vare framgången på hemmamarknaden spreds ryktet och idag finns det studios i Storbritannien, Belgien, Frankrike, Tyskland och andra europeiska länder. Och expansionen fortsätter!

3

Global expansion.

Nu finns vi även i USA. Vårt mål är att bli ett väletablerat namn på den amerikanska marknaden och hjälpa 100,000-tals amerikanare må bättre genom att bli starkare och mer vältränade. Vi finns även på Nya Zeeland och i Mellanöstern.

Varför tränar jag alltid med en personlig tränare på fit20?

Forskning på träning (se video med lektor Dr. James Steele) visar tydligt att träning blir klart effektivare med en personlig tränare. Våra tränare hjälper dig med träningsmotivationen och coachar dig genom de jobbiga stunderna. De fokuserar på din hållning för att undvika skador. De observerar din andning och ditt träningstempo så att du får ut maximalt av träningen. Din tränare registrerar dina framsteg för att kunna följa dina framsteg.Och så svarar de naturligtvis på alla dina frågor om fit20 träningsmetod och alla positiva effekter den har på din hälsa och välmående.

Läs mer