Annons

Aranäsprofilen Elon Josefsson avliden

En av Aranäs största handbollsprofiler Elon Josefsson avled i går i en ålder av 88 år, efter en tids sjukdom. Han har tillhört Aranäs sedan föreningen startade 1947 och höll på och arbetade för klubben in i det sista trots en sviktande hälsa.
Nyheter | 13 Februari 2019 18:39

En av Aranäs största handbollsprofiler Elon Josefsson avled i går i en ålder av 88 år efter en tids sjukdom. Han har tillhört Aranäs sedan föreningen startade 1947 och höll på och arbetade för klubben in i det sista trots en sviktande hälsa.

 

Så sent som i januari i år satt han i Aranäshallen och tittade på A-lagets matcher.

Utöver sysslorna kring klubbens arrangemang var med styrelsen i över 50 år varav 20 år som ordförande. Han invaldes i styrelsen redan som 17-åring.

Elon Josefsson efterlämnar två döttrar Eva och Karin med familjer.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hansson (C) träder in som kommunstyrelsens ordförande

Nyheter Kommunstyrelsens ordförande Hans Forsberg (M) har erkänt sexköp och lämnar omedelbart alla uppdrag. Förste vice ...

Häcken växer kämpahög – kanske

Bostad En vacker hög häck som skyddar både mot insyn och blåst vore toppen. Men hur gö...

Kungsbackas högste politiker köpte sex – avgår

Blåljus Moderaten Hans Forsberg, kommunstyrelsens ordförande, har köpt sex. Nu lämnar han alla sina politiska uppdrag. Kommunstyrelsens ordfö...
Annons