Vädret idag
Mestadels molnigt
17°C
Prognos juli 23, 2019
dag
Delvis soligt
22°C
 

Anhållen för mordförsök

Natten till söndag blev en man i 30-årsåldern knivskuren på Gressela camping. Den misstänka gärningsmannen sitter anhållen.

 

Det var strax efter midnatt, natten till söndag som händelsen inträffade. Polisen bekräftar att brottsoffret och den misstänka gärningsmannen, en man i 60-årsålden, har en relation till varandra, men vill inte gå in på några detaljer.

 

– Det jag kan säga att en person sitter anhållen. Det rubriceras som mordförsök och han kommer att höras i morgon.  Efter det kommer åklagaren ta ställning om häktning eller hur ärendet ska hanteras, säger Lars-Gunnar Perlinger, ställföreträdande gruppchef för grova brott i Halland.

Platsen spärrades av under natten till söndag och en kniv är tagen i beslag. 30-åringen ska inte ha fått livshotande skador.

Josefine Julen
Reporter & webbredaktör josefine.julen@norrahalland.se 0300- 52 13 64

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 19 juli

kl 12–15 Naturkampen på Naturum Fjärås Bräcka. En naturlig femkamp där du får mäta dig med olika djur. Kan du kliva lika långt som en älg, trumma lika snabbt som en hackspett eller har du lika många tänder som en gädda?

Lördag 20 juli

kl 13-14.30 Historisk guidning. På 12–1300-talet låg det en borg, Hunehals Borg, vid Hanhalsholme. Denna borg var ett centrum för nordisk politik, med maktstrider, mord...

Läs Mer

Så här funkar eNH!