Annons

Anhållen för mordförsök

Natten till söndag blev en man i 30-årsåldern knivskuren på Gressela camping. Den misstänka gärningsmannen sitter anhållen.
Nyheter | 20 Augusti 2018 13:14

Natten till söndag blev en man i 30-årsåldern knivskuren på Gressela camping. Den misstänka gärningsmannen sitter anhållen.

 

Det var strax efter midnatt, natten till söndag som händelsen inträffade. Polisen bekräftar att brottsoffret och den misstänka gärningsmannen, en man i 60-årsålden, har en relation till varandra, men vill inte gå in på några detaljer.

 

– Det jag kan säga att en person sitter anhållen. Det rubriceras som mordförsök och han kommer att höras i morgon.  Efter det kommer åklagaren ta ställning om häktning eller hur ärendet ska hanteras, säger Lars-Gunnar Perlinger, ställföreträdande gruppchef för grova brott i Halland.

Platsen spärrades av under natten till söndag och en kniv är tagen i beslag. 30-åringen ska inte ha fått livshotande skador.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Mordrättegången är slut

Blåljus Idag var det sista dagen i Varbergs tingsrätt i för den 52-årige man som åtalats och erkä...

Unga återfallsbrottslingar bakom mordförsöket

Blåljus Två killar i knappa 20-årsåldern misstänks för mordförsök på tre personer på en pizzeria ...

Två anhållna för mordförsök i Frillesås

Blåljus De två personer som greps efter ett knivbråk på en pizzeria i Frillesås har anhållits, misstänkta ...
Annons