Vädret idag
Mestadels molnigt
17°C
Prognos juli 23, 2019
dag
Delvis soligt
22°C
 

Alla ska vara välkomna

Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter.Var och en har rätt till liv, frihet och personlig säkerhet. Var och en har rätt till en bostad.

 

Snart blir vi fler i Anneberg och Älvsåker. De människor som kommer att flytta till de lägenheter som nu byggs, bostäder som borde byggts för länge sedan och på många ställen i kommunen, har det gemensamt att de har flytt från sina tidigare hem. Men de är lika olika varandra som vi som redan bor här. Kanske är de elektriker, rörläggare, läkare, fiskhandlare, fastighetsförvaltare, fotbollsspelare, undersköterskor eller egenföretagare. Flera av dem är säkert mammor, pappor, barn, bröder eller mostrar. Troligen är de också djurälskare, trädgårdsfantaster, sportfanatiker, hästtokiga eller matlagningsintresserade.

 

Vi som själva bor i Anneberg och Älvsåker uppskattar vår trakt. Vi tycker om våra grannar, våra föreningar, den fina skolan, kyrkan med den vackra kyrkogården, skogen, bergen, åarna och åkrarna. Allt detta får gärna fler upptäcka.

 

Vi vill att alla ska känna sig välkomna i Anneberg och Älvsåker. Vi som redan bor här har också ett ansvar för att skapa integration.

 

Boende i Anneberg och Älvsåker tillsammans för Kungsbacka

 

 

Redaktionen
redaktionen@norrahalland.se 0300- 101 75

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 19 juli

kl 12–15 Naturkampen på Naturum Fjärås Bräcka. En naturlig femkamp där du får mäta dig med olika djur. Kan du kliva lika långt som en älg, trumma lika snabbt som en hackspett eller har du lika många tänder som en gädda?

Lördag 20 juli

kl 13-14.30 Historisk guidning. På 12–1300-talet låg det en borg, Hunehals Borg, vid Hanhalsholme. Denna borg var ett centrum för nordisk politik, med maktstrider, mord...

Läs Mer

Så här funkar eNH!