ÅSIKTER 2022-01-14 KL. 11:00

Krönika: Vi börjar året med att fira ettåringen

Av Stefan Pettersson

Krönika: Vi börjar året med att fira ettåringen

Wow! Vilket år vi kan blicka tillbaka på. Den här hopplöst sega pandemin försökte sätta käppar i hjulet in i det sista, men trots det så lyckades vi på ett säkert sätt genomföra alla 100-årsaktiviteter. Och att under hösten ha fixat teckningstävling, konstsalong, utställning, tårtkalas och en festkväll i Elof Lindälvs aula är vi väldigt stolta över, men nu har vi lagt det bakom oss och blickar framåt.

Vad kan då du som läsare förvänta dig av Norra Halland under 2022? Vi ska självklart även i år vara den ledande tidningsaktören i Kungsbacka kommun och fortsätta utmana giganterna i branschen. Vår styrka är att vi just är en lokaltidning och inget annat. Vi blandar inte in nyheter från övriga Sverige eller vida världen, det får andra hålla på med. Vi fokuserar på det lokala och så kommer det att bli även i år. Eftersom det är valår så kommer vi självklart att satsa extra på politiken under året. Vad vill egentligen politikerna med vårt Kungsbacka? Det ska vi jobba mycket med och har du något önskemål om ämnen vi ska fördjupa oss i så får du gärna höra av dig på stefan.pettersson@norrahalland.se.

2022 kommer för vår del att börja med ettårskalas. Den 31 januari fyller nämligen vår digitala söndagstidning ett år. Allt fler läser e-tidningen och är du inte en av söndagsläsarna så tycker jag det är hög tid att logga in för att få lite läsning till frukosten på söndagarna. Om du saknar ditt inlogg så är det bara att kontakta vår prenumerationsavdelning på prenumeration@norrahalland.se. Och varför inte byta papperstidningen mot den digitala upplagan? Alla våra tidningar finns som e-tidningar och förutom att du alltid kan ha tidningen med dig så sparar du också en slant på prenumerationen. Det låter väl bra?

Ha en trevlig helg.


SENASTE TV-NYHETERNA

Skolans kyrkosamarbete ifrågasätts
NYHETER 2022-01-20 KL. 13:27

Skolans kyrkosamarbete ifrågasätts

Läraren kritisk mot upplägget

Skolan försvarar samarbetet med kyrkan
NYHETER 2022-01-20 KL. 13:24

Skolan försvarar samarbetet med kyrkan

Buss körde av vägen
NYHETER 2022-01-20 KL. 07:50

Buss körde av vägen

Målvakterna glänste i återstarten
HANDBOLL 2022-01-19 KL. 21:21

Målvakterna glänste i återstarten

Aranäs segrade i årets första match

Thorbjörnson etta på riksdagslista
POLITIK 2022-01-19 KL. 18:00

Thorbjörnson etta på riksdagslista

Vården viktig valfråga för V

Dubbelt Kungsbacka i OS-trupperna
ISHOCKEY 2022-01-19 KL. 16:00

Dubbelt Kungsbacka i OS-trupperna

Ryfors om AHL:
ISHOCKEY 2022-01-19 KL. 12:00

Ryfors om AHL: "Det kallas djungeln av en anledning"

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

En doft av thai i vinterrusket

En doft av thai i vinterrusket

Det är snöglopp och ruggigt och så långt ifrån den thailändska värmen man kan komma. Men mitt ute bland åkrarna i Myra finns en liten ljuspunkt – Wans thailändska gatukök som lockar långväga kunder.

-