Annons

Andreasson trivdes i den tuffa kampen

HK Aranäs slogs om en kvalplats. Hellton Karlstad slogs för sin överlevnad i allsvenskan. Då tog Sanna Andreasson upp den fysiska kampen på plan.

– Nu har jag ont överallt, säger vänstersexan.

Handboll | 23 Februari 2020 17:02

Sanna Andreasson trivdes i det tuffa mötet med Hellton Karlstad.

FOTO: Jasmin Frljevic

Matchfakta

Det var inget skönspel som de 597 åskådarna på plats i Aranäshallen bjöds på. Istället var det en kampfylld handboll som uppenbarade sig.

Perfekt enligt vänstersexan Sanna Andreasson.

– Sådana här matcher är roligare att spela. Det händer mer och man krigar verkligen för de två poängen, säger vänstersexan.

Kriga fick de verkligen göra. Och framförallt Sanna Andreasson som fick ta mycket stryk. Framförallt genom att ta tre stürmerfoul i matchen.

– Det var kamp hela matchen igenom. Just nu har jag ont överallt, men samtidigt är det kul att smälla på och ta sådana smällar för laget.

I och med segern klev Aranäs upp en fjärdeplats, den sista kvalplatsen. De har samma poäng som Hallby men med bättre målskillnad.

– Nu är vi där vi är och vi är väldigt glada, säger Andreasson.

Nästa match är om en vecka i Aranäshallen. Då gästas man av tabelltrean Kärra.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Sportchefen lämnar sin roll

Ishockey Björn Erlandsson har varit sportchef i Hanhals Kings i närmare sju år. Nu tackar han för sig ...

Rekordmånga unga vill göra lumpen

Nyheter I veckan som gick kunde 15 000 av de unga svenskar som fyllt i Rekryteringsmyndighetens mönstringsunderlag se om de kommer att ...

Stigen längs ån förvandlas

Nyheter De senaste månaderna har promenadstigen längs Kungsbackaån förvandlats. Till sommaren ska både fåglar, insekter ...
Annons