Annons

”160 kronor men ingen riktig ursäkt”

Efter biljettstrulet på Öresundståget: "Jag har fortfarande inte fått en ursäkt för det jag utsattes för av tågvärden", säger den drabbade resenären.
Nyheter | 13 Maj 2019 07:11

Just nu görs perrongen vid spår tre mer tillgänglig för synskadade och äldre.

FOTO: Arkivfoto

– Jag har fått 160 kronor för returbiljetten. Men fortfarande ingen ursäkt för det jag utsattes för av tågvärden, säger Annki Mårdhage.

 

För ett par veckor sedan skrev vi om bråket på Öresundståget där Annki Mårdhage hotades både med polis och att bli avslängd i Åsa, eftersom tågvärden ansåg att hennes biljett inte gällde. Trots att Annki kollat på Varbergs station innan hon gav sig av, och att tågvärden under returresan menade att den var giltig.

– Jag vågade ju inte åka hem utan biljett, så den har jag fått ersatt av Hallandstrafiken. Kontaktpersonen på Hallandstrafiken har också bett om ursäkt för att biljettsystemet krånglade. Men det jag utsattes för av tågvärden hos underentreprenören, och att jag kom för sent till jobbet har jag inte fått någon ersättning för, säger Annki Mårdhage.

 


Anki Mårdhade. 

 

Hon har nu hänvisats till Allmänna reklamationsnämnden om hon inte är nöjd med Hallandstrafikens beslut.

– Jag har inte bestämt mig för hur jag ska göra.

 

 

Skaffa Norra Hallands app här

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Fortsatt fångst av sandödlor

Nyheter Räddningsaktionen för att sandödlan ska överleva i Onsala fortsätter. Göteborgsforskaren Mats Olsson har fått ...

De ställer om – istället för att ställa in

Sport RF-SISU i Halland tänker om kring sina sommaraktiviteter för barn. Detta för att kunna genomföra dem ...

Händelserik natt för polisen i Kungsbacka

Blåljus En smitningsolycka, en misshandel och tre knarkrelaterade brott höll Kungsbackas poliser sysselsatta under natten mot söndag.Lördagskvä...
Annons