Vädret idag
Regn
16°C
Prognos augusti 14, 2018
dag
Skurar
21°C
 

Två inbrott anmälda

Tjuvar har varit framme på två ställen i Kungsbacka. Först upptäcktes ett inbrott i går kväll på Gathes väg och sedan i natt ett på Gullregnsvägen.

Inbrottet på Gathes väg i Onsala anmäldes 18.26 sedan villaägaren som varit borta under eftermiddagen kommit hem och upptäckt att någon varit där. Ett fönster hade lyfts ur karmen och tjuven/tjuvarna hade tagit sig in den vägen. Smycken och kontanter finns bland det som stulits. Polisen har varit på plats för undersökning.

00.27 i natt kom en lägenhetsinnehavare på Gullregnsvägen  hem och då hade lägenheten utsatts för inbrott. Ett fönster var uppbrutet och smycken saknas. Polis har varit på platsen och gjort en undersökning. 

 

Kristian Alm
Reporter 0300- 52 13 66

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 10 augusti

kl 11–12 Slottsvisning. Greve Claes Bonde gästar Tjolöholm. Med närgångna skildringar och unika barndomsminnen lägger 77-åringen fram slottets historia ur ett nytt och personligt perspektiv.

kl 12–15 Lilla naturhjälpen. Vi hjälps åt att röja för att hjälpa både växter och insekter att trivas bättre, växa och ha plats till bohål vid Naturum Fjärås Bräcka.

kl 19 Musikcafé i Onsala församlingshem....

Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!