Vädret idag
Delvis molnigt
3°C
Prognos december 12, 2017
dag
Kastbyar
3°C
 

Tung förlust för Hanhals Kings

– Det blir ett slag i ansiktet, säger den besvikne Hanhalstränaren Högberg, om det mål i tredje perioden som tillslut avgjorde matchen mot Halmstad Hammers.

 

ISHOCKEY: HOCKEYETTAN

Halmstad Hammers – Hanhals Kings 4–3

 

Det blev en jämn match som slutade med en tung förlust när Halmstad Hammers slog Hanhals Kings på hemmaplan framför över två tusen åskådare.

– Det känns snopet när det inte blir ett spelmål som avgör. Vi kan inte försvara förlusten när det kommer en sådan situation, det blir som ett slag i ansiktet, säger en märkbart besviken tränare.

Niclas Högberg pratar om det avgörande 4–3-målet i slutet av tredje perioden, då en spelare från Hammers rev ner en Hanhalsspelare, kontrade och satte pucken i mål.

– Man känner sig bestulen på en seger, fortsätter han men medger att laget hade flera öppna målchanser som inte sitter.

 

Trots att laget nu har fyra förluster och två vinster i ryggen, känner Högberg att de har ett spel som fungerar och som de tror på. Det är lätt att leta nya idéer menar han men att laget växer och går framåt. Nu gäller det bara att fortsätta kriga.

– Vi sa det i bussen hem efter matchen, att vi måste försöka hitta nyckeln till varför vi inte får uddamålen till vår fördel. Vi får titta på vad det är som händer när vi förlorar trots att det är så jämnt, säger han.

 

Matchfakta

Halmstad Hammers – Hanhals Kings 4–3

Målskyttar, Hanhals Kings: Johan Holmberg, Kristoffer Wikner, Fredrik Johansson

Caroline Holmgren
Caroline Holmgren Sportreporter sporten@norrahalland.se 0300 52 13 57

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tid & PlatsMer >>

SÖNDAG 17 DECEMBER 

14.30. Dubbelarrangemang i Aranäshallen. HK Aranäs damer spelar kl 14:30 mot Farmen och herrarna spelar kl 17:00 mot Kristianstad. Välkomna!

 

LÖRDAG 3 OCH SÖNDAG 4 FEBRUARI

09.00. Under helgen 3 och 4 februari står Kungsbacka fäktklubb värd för Kungsbacka masters i Aranäshallen. Tävlingarna pågår hela dagarna. Alla intresserade är välkomna att titta på!

 

MÅNDAG 12 FEBRUARI

17.30. Under fem...

Läs Mer

TYCK TILL:

Vargen är här – otäckt eller kul?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera