Vädret idag
Molnigt
2°C
Prognos januari 21, 2019
dag
Kastbyar
3°C
 

Tre poäng mot nykomlingarna

Det blev en riktigt fin första halvlek för Onsala BK i matchen mot nykomlingarna Kållered SK. Men i den andra skedde ett energiskifte och hemmalaget blev passiva. Trots det kunde laget plocka hem tre poäng.

 

Arkivbild

 

FOTBOLL: DIVISION 3

Onsala BK – Kållered SK 2–1 (2–0)

 

Kållered SK är nykomlingar i trean och Onsala BK var medvetna om att det kunde bli en fight. Med det i tankarna gick de ut och spelade riktigt fin och aggressiv fotboll under de första 45 minuterna. Efter 17 minuter gjorde Gustav Lundgren 1–0 och fyra minuter senare fick Adam Phillips till ett fint 2–0-mål.

– Vi hotar på många ytor, vi sätter två skott i stolpe men känner oss väldigt nöjda och gör en riktigt fin första halvlek, säger tränaren Christoffer Gustafsson.

 

Onsala hade spelövertag och en tvåmålsledning, och de tre poängen kändes kittlande nära när de klev på plan för andra halvlek.

– Det är det som är spännande med fotboll. För vi gör en riktigt dålig andra halvlek. Energin skiftade, vi slog av på vår offensiva rörlighet och Kållered växte in i matchen, säger han.

 

Med två minuter kvar av matchen kom Kållereds reducering till 2–1, men fler mål hann de inte göra och matchen slutade 2–1. Trots en vinst menar Onsalatränaren att laget kunde gjort det bättre. De blev för passiva i den andra halvan och kunde inte styra spelet som de ville.

– Kållered är motståndare som kan bli farliga i division tre, säger Christoffer Gustafsson.

 

 

 

Matchfakta:

Onsala BK – Kållereds SK 2–1 (2–0)

1–0 (17) Gustav Lundgren, 2–0 (22) Adam Phillips, 2–1 (88)

Caroline Holmgren
Reporter caroline.holmgren@norrahalland.se 0300-52 13 57

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

TYCK TILL:

Ständigt nya byggprojekt – växer Kungsbacka för fort?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera