Vädret idag
Molnigt
18°C
Prognos juli 21, 2017
dag
Regn
18°C
 

Tova-Sophia utmanar sina värsta rädslor i tv

Hallå där Tova-Sophia Aronsson, tv-aktuell i vår

 

Du är en av deltagarna i TV3:s nya storsatsning ”Sveriges modigaste”, som har premiär den 3 april. Berätta mer - vem är du och hur gick det här till?

– Jag driver till vardags egen frisörsalong i Onsala och kom med som en av åtta utmanare till de åtta grunddeltagarna i programmet som spelades in på Malta i augusti-september förra året och går ut på att utmana sig själv och sina värsta rädslor.

 

I programmet förväntas ni bland annat kasta er ut ur brinnande bilar, hoppa i havet från höga höjder och tända eld på er själva. Vilken upplevelse var värst enligt dig?

– Ja, det är egentligen lite speciellt, för jag var faktiskt rädd för allting. De andra hade kanske en eller ett par grejer de var rädda för. Men jag var verkligen skräckslagen inför allt.

 

Varför utsätter man sig för något sådant?

– Jag gillar att utmana mig själv och ser det som en erfarenhet. Det blev heller inte riktigt som jag hade tänkt mig kan jag väl säga utan att avslöja för mycket.

 

Har du övervunnit din rädsla och skulle du göra om det om du fick chansen igen?

– Nej, jag är nog fortsatt rädd om jag ska vara ärlig men samtidigt stolt över min insats. Så svaret är att ja, det skulle jag nog även om mitt egentliga mål och nästa utmaning är en helt annan.

 

Nämligen?

– Jag sjunger och skriver egen musik och mitt mål är att vara med i Melodifestivalen. Jag sökte faktiskt redan till årets uttagning, men kom inte med. Men målet är fortsatt att knipa en plats, förhoppningsvis redan nästa år.

Bild: PATRIK C ÖSTERBERG

 

Camilla Moestedt
Reporter 0300- 52 13 58 camilla.moestedt@norrahalland.se

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NYHETER

ANNONS

TYCK TILL:

Är det OK med trasiga jeans?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERMer >>

Lämna ditt bidrag till Det händer här!

Fredag 21 juli

kl 10 och 13 Bräckans naturvårdsskola. Vad kan du göra för att hjälpa växter eller djur att trivas och varför är det viktigt? Följ med ut i reservatet med spade eller sekatör och hjälp pedagogerna att hjälpa naturen på Fjärås Bräcka. 

Lördag 22 juli

kl 13 Guidning på Hunehals borg, vid Hanhals holme. Inställt vid regn. 

kl 14 Bromsar – insektsvärldens...

Läs Mer