Vädret idag
Molnigt
13°C
Prognos maj 30, 2017
dag
Delvis molnigt med skurar
16°C
 

Tova-Sophia utmanar sina värsta rädslor i tv

Hallå där Tova-Sophia Aronsson, tv-aktuell i vår

 

Du är en av deltagarna i TV3:s nya storsatsning ”Sveriges modigaste”, som har premiär den 3 april. Berätta mer - vem är du och hur gick det här till?

– Jag driver till vardags egen frisörsalong i Onsala och kom med som en av åtta utmanare till de åtta grunddeltagarna i programmet som spelades in på Malta i augusti-september förra året och går ut på att utmana sig själv och sina värsta rädslor.

 

I programmet förväntas ni bland annat kasta er ut ur brinnande bilar, hoppa i havet från höga höjder och tända eld på er själva. Vilken upplevelse var värst enligt dig?

– Ja, det är egentligen lite speciellt, för jag var faktiskt rädd för allting. De andra hade kanske en eller ett par grejer de var rädda för. Men jag var verkligen skräckslagen inför allt.

 

Varför utsätter man sig för något sådant?

– Jag gillar att utmana mig själv och ser det som en erfarenhet. Det blev heller inte riktigt som jag hade tänkt mig kan jag väl säga utan att avslöja för mycket.

 

Har du övervunnit din rädsla och skulle du göra om det om du fick chansen igen?

– Nej, jag är nog fortsatt rädd om jag ska vara ärlig men samtidigt stolt över min insats. Så svaret är att ja, det skulle jag nog även om mitt egentliga mål och nästa utmaning är en helt annan.

 

Nämligen?

– Jag sjunger och skriver egen musik och mitt mål är att vara med i Melodifestivalen. Jag sökte faktiskt redan till årets uttagning, men kom inte med. Men målet är fortsatt att knipa en plats, förhoppningsvis redan nästa år.

Bild: PATRIK C ÖSTERBERG

 

Camilla Moestedt
Reporter 0300- 107 95 reporter@norrahalland.se

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NYHETER

ANNONS

TYCK TILL:

Polisen kollar tryggheten just nu. Vågar du gå ut på kvällen där du bor?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

 • Sara

  Här i ett villakvarter är rädslan för att bli överraskad av en stor älg större än rädslan att bli överfallen. På tidigare adresser gick jag dock sällan ut efter det blev mörkt de senaste åren pga alla överfall som skedde

 • Kommentera

  DET HÄNDERMer >>

  Lämna ditt bidrag till Det händer här!

  Tisdag 23 maj

  kl 9–11.30 Öppen förskola i Varlakyrkan. Öppen verksamhet för barn och föräldrar. 

  kl 10–14.30 Gällinge träffpunkt: mötesplats för seniorer i Gällinge församlingshem.

  Kl 12 Sång till lunch ”Den lustiga våren” i Släps kyrka. Åsa Winald, sopran och Björn Johansson, flygel. Musik av bland annat Nordqvist, Rangström, Sibelius, Peterson-Berger. Därefter lunch...

  Läs Mer