Vädret idag
Mestadels molnigt
18°C
Prognos juli 22, 2018
dag
Delvis soligt
22°C
 

Student rekryteras som högsta chefens kollega

Kungsbacka kommun är i en kampanj just nu på jakt efter en ung person som under en månad i höst ska jobba som kommundirektör.

 

Den student eller nyexaminerade student som tilldelas uppdraget kommer att få chansen att prova på hur det är att leda Kungsbacka kommun genom att under en månad gå bredvid kommundirektören Ann-Charlotte Järnström.

Tjänsten är tänkt att ge en bild av hur chefsjobbet är och under månaden kommer personen att delta i de sammanhang där kommundirektören är med. Kommunen vill att tjänsten ska bidra till att fler unga ser möjligheten i att jobba i Kungsbacka, och på så sätt göra det lättare att hitta kompetent personal.

– Det ska bli superspännande att se vilka som söker, och ett jättebra tillfälle för mig att få in nya perspektiv från de som ska jobba hos oss i framtiden, säger Ann-Charlotte Järnström i ett pressmeddelande.

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Är du orolig för bränder?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 20 juli

kl 12–15 Lilla naturhjälpen. Vi hjälps åt att röja för att hjälpa både växter och insekter att trivas bättre, växa och ha plats till bohål vid Naturum Fjärås Bräcka.

kl 18–23 Länge leve Sven-Ingvars! 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Sven-Eriks son Oscar Magnusson tar nu plats vid mikrofonen på Tjolöholms Slott.

Lördag 21 juli

kl 12–15...

Läs Mer

Sommarkampanj!