Vädret idag
Klart
13°C
Prognos juni 20, 2018
dag
Skurar
18°C
 

Skrotbil vid vårdcentral ska bort

I månader har en skrotbil stått parkerad på parkeringen utanför Fjärås vårdcentral. Både vårdcentralen och apoteket har varit i kontakt med Eksta för att få bort den. Nu har skyltar satts upp som gör det möjligt för kommunen att forsla bilen därifrån.

 

Inte bara Coop har haft problem med bilar som blir stående på parkeringen, problemet finns också i Fjärås där en bil stått avställd på parkeringen vid vårdcentralen i flera månaders tid. Bilen har med tiden blivit i allt sämre skick och både apoteket och vårdcentralen har hört av sig till Eksta för att försöka få dem att göra något åt situationen.

– Den har stått där långt innan sommaren. Det blir ju lite tillhåll tyvärr för ungdomar som tycker om att banka på den och ibland har de även skadat sig, säger Annika Saxevall som jobbar på apoteket.

 

Problemet har varit att det saknats skyltar som talar om vilken parkeringstid som gäller på parkeringen och så länge detta saknats har kommunen inte haft någon möjlighet att transportera bort bilen. Men så i förra veckan så kom de nya skyltarna upp som talar om att bilar som längst får stå där ute i fyra timmar.

– Vi satte upp dem i slutet av förra veckan och varit i kontakt med kommunen. Nu kommer det ta några dagar men den ska köras bort, säger Janne Nilsson förvaltare på Eksta.

 

Annika berättar att man är nöjd med att problemet äntligen är löst.

– Det har ju sett ganska tråkigt ut och man har sett den från vägen, det är bra att det nu görs något åt den.

 

Foto: Privat

Rikard Jernberg

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Hur ska du följa fotbolls-VM?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Lämna ditt bidrag till Det händer här!

Fredag 15 juni

kl 11.30–14 Fairtrade café i Tölö församlingshem. 

kl 12–15 Naturkampen – en naturlig femkamp. Vem är längst? Vem hoppar längst? Ta med familjen eller kompisarna och tävla mot varandra i lag eller enskilt på Naturum Fjärås Bräcka. Mät dig mot fem olika djur i fem olika grenar. 

kl 15–16.15 Prova på meditation och mjuk Kundaliniyoga på Yogaroom i Kungsbacka....

Läs Mer

Sommarkampanj!