Vädret idag
Molnigt
6°C
Prognos januari 16, 2019
dag
Skurar
6°C
 

Rutinerade Pontus Engström stannar

ISHOCKEY. Pontus Engström lyckades inte att följa upp sin debutsäsong i Hanhals Kings rent poängmässigt. Under säsongen 2016/17 stod forwarden för 14 fullträffar och tio assist. Under den gångna säsongen fick 23-åringen nöja sig med elva poäng totalt. Det blir en tredje säsong i Hanhalströjan. 

– Jag är övertygad om att det finns mer att plocka fram i Pontus spel och det ska vi tillsammans se till att göra kommande säsong, säger sportchefen Björn Erlandsson till föreningens hemsida. 

– Jag har haft två år i klubben som jag trivs väldigt bra med och jag trivs också kanon på västkusten, så det var ingen tvekan för min del, säger Pontus Engström med 134 hockeyettanmatcher om förlängningen. 

 

Forwarden Lukas Hansson lämnar föreningen och går till Mölndal i tvåan. Den främsta orsaken är att han inte har tiden till en satsning i ettan. 

– Jag och min flickvän har flyttat in till Göteborg. Jag kände att det var tufft att kombinera heltidsjobb med spel i ettan, jag fick inte ut max och kände mig ofta sliten, säger han. 

Christian Johansson
Reporter christian.johansson@norrahalland.se 0300 52 13 68

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

TYCK TILL:

Ständigt nya byggprojekt – växer Kungsbacka för fort?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera