Vädret idag
Molnigt
16°C
Prognos augusti 15, 2018
dag
Delvis molnigt med skurar
21°C
 

Ny lunchkrog invigd i Hede

En ny lunchkrog öppnade i måndags på Borgås Gårdsväg i Hede. Redan i fredags var det smyginvigning av restaurangen Cactus Saloon med runt 200 inbjudna gäster. 

 

Bland de specialinbjudna gästerna fanns bland andra Lennart och Ewa Pihl, samt Stefan Karsåker som uppvaktade restaurangchefen Olle Zetterlund, mångårig krögare från Onsala, med blommor.

– Vi har faktiskt varit med vid i stort sett alla invigningar av de restauranger Olle varit med och öppnat, både i Sverige och Brasilien, berättade Lennart Pihl vid smyginvigningen i fredags.

Totalt handlar det om tolv restauranger, varav restuarangen i Hede också fått namn efter Olle Zetterlunds tidigare restauranger vid namn Cactus i Göteborg respektive Natal i Brasilien.

Ägare till den nya restaurangen är Olles fru Dores respektive Anna-Karin Nogueira.

– Jag själv, som egentligen tänkt ta det lugnt sedan jag flyttade hem från Brasilien för ett par år sedan, kommer mer hjälpa till som konsult, säger Olle Zetterlund, som dock erkänner att han haft svårt att släppa tanken på en ny restaurang.

Restaurangen som kommer att satsa på att servera varierad husmanskost med en del west/mexrätter och hembakat bröd kommer inför stundande juletid även erbjuda julfat för avhämtning.

 

Bild: Ewa Pihl, Stefan Karsåker och Lennart Pihl uppvaktade i fredags Olle Zetterlund med blommor vid smyginvigningen av den nya restaurangen Cactus Saloon på Borgås Gårdsväg. Foto: CAMILLA MOESTEDT

Camilla Moestedt
Reporter 0300- 52 13 58 camilla.moestedt@norrahalland.se

TYCK TILL: Kommentera artikel

One comment

  1. Inge o marianne
    november 17th, 2017 8:13

    Har varit i natal flera gånger hos Olle vilken mat helt otroligt roligt att höra att han öppnar en restaurang många kommer att känna nostalgi .

    lycka till olle o dores

    Reply

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Tisdag 14 augusti

Kl 13.30–15.30 Drop-in kafé på Anhörigcenter, Västergatan 23.
 
Kl 17–21 Graffiti-workshop. Lär dig måla graffiti och prova på den öppna konstväggen utanför Fyren.
 
Kl 19–20 Sommargympa på gräsmattan bakom Församlingshemmet vid Onsala kyrka, oavsett väder. Alla är välkomna! Arr: Onsala Gymnastikförening och Onsala Församling.

Onsdag 15 augusti

Kl 13.30–15.30 Stickcafé i Onsala...
Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!