Vädret idag
Soligt
1°C
Prognos november 20, 2017
dag
Delvis soligt
2°C
 

  Maria Åkerberg prisad igen

  Framgångarna fortsätter för Maria Åkerberg och Dermanord i Frillesås. Förra året utsåg Svenskt Näringsliv henne till Hallands mest företagsamma människa. Den nya utmärkelsen är Årets Företagare i Västra Götaland. I oktober tävlar hon i riksfinalen.

   

  Maria Åkerberg fick på torsdagen ta emot utmärkelsen på residenset i Göteborg av organisationen Företagarna och tf landshövding Lisbeth Schultze.

   

  – Det känns helt underbart att få den här utmärkelsen! Gör det du tror på och ge dig aldrig är mitt motto, säger Maria Åkerberg i ett pressmeddelande.

   

  Dermanord, med sina 25 anställda, har sedan starten 1995 legat i framkant när det gäller tillverkning och försäljning av ekologisk hudvård.

  Men hur kan hon vinna både i Halland och Västra Götaland? Jo, förklaringen är att Kungsbacka ingår i Företagarnas Västragötalandsregion, medan Svenskt Näringliv håller samman Halland.

   

  Vinnarmotivering:
  Årets Företagare är en sann entreprenör som, för drygt två decennier sedan, totalt bytte bransch för att satsa på sitt stora intresse. Med medmänsklighet och omtanke om vår miljö har hon byggt upp ett starkt företag med mycket god lönsamhet. Hon har målmedvetet följt sin övertygelse och utvecklar produkter som ligger i framkant, både ur ett tekniskt- och ur ett hållbarhetsperspektiv. Med sin filosofi uppmanar hon till medveten konsumtion och erbjuder helt naturliga produkter med ekologiskt innehåll. 

   

  Den 13 oktober kommer Årets företagare Sverige att koras i Stockholms Stadshus.

   

  Kristian Alm
  Reporter 0300- 52 13 66

  TYCK TILL: Kommentera artikel

  Kommentera detta inlägg

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  NYHETER

   ANNONS

   TYCK TILL:

   EU-toppmötet stökar till det. Borde Göteborgsregionen tacka nej till stora evenemang?

   Visa Resultat

   Loading ... Loading ...

   Diskutera TYCK TILL

   Kommentera

   DET HÄNDERMer >>

   Lämna ditt bidrag till Det händer här!

   Fredag 17 november

   kl 9–12 Småbarnsrytmik på Fyren.

   kl 9–12 Öppen förskola i Tölö församlingshem. För barn 0-5 år i vuxens sällskap.

   kl 11.30–14 Fairtrade kafé i Tölö församlingshem. 

   kl 17–18.30 Kom och prova olika idrotter i Aranäshallen A.

   kl 19 Musikalen Luther i Släps kyrka. Framförs av Släps musikalensemble, Kungsbacka kammarkör och musiker. Manus och musik av...

   Läs Mer