Vädret idag
Molnigt
2°C
Prognos december 14, 2017
dag
Skurar
3°C
 

Målvakten lämnar Kungsbacka DFF

 

Förstamålvakten Jenny Olsson väljer att lämna Kungsbacka DFF efter bara ett år. Om det blir en fortsättning för den meriterade målvakten är oklart.

 

FOTBOLL. Jenny Olsson anlände till Kungsbacka DFF inför årets säsong. Målvakten med meriter från spel i bland annat Linköping FC och Bröndby IF var given i målet under årets säsong. Det står nu klart att det inte blir en fortsättning över 2018.

– Jag känner att det räckte med det året. Jag ska troligtvis inte spela, jag har haft lite skadebekymmer även om det trots det funkat helt okej, säger 32-åringen.

 

Att spela i elitettan med långa resor tar tid – i kombination med ett heltidsjobb är det svårt att hinna med något annat.

– Jag känner mig inte tillräckligt motiverad.

Att föreningen har skulder till er. Har det påverkat dig?

– Det har inte varit felfritt. Undermedvetet stör det men det har inte påverkat prestationen. Men man kan bli irriterad när det hela tiden dyker upp grejer, man borde inte behöva tänka på sånt. Jag har förståelse för att de jobbar hårt ideellt men mycket kan bli bättre.

 

Det är inte uteslutet att Jenny Olsson dyker upp i någon annan förening under 2018 – men då troligtvis som målvaktstränare.

– Jag har en del krokar ute, säger hon.

Christian Johansson
Reporter christian.johansson@norrahalland.se 0300 52 13 68

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tid & PlatsMer >>

 

LÖRDAG 3 OCH SÖNDAG 4 FEBRUARI

09.00. Under helgen 3 och 4 februari står Kungsbacka fäktklubb värd för Kungsbacka masters i Aranäshallen. Tävlingarna pågår hela dagarna. Alla intresserade är välkomna att titta på!

 

MÅNDAG 12 FEBRUARI

17.30. Under fem dagar kl 17:30-18:30 får du lära dig grunderna i fäktning med värja. All fäktutrustning lånas på fäktklubben. Avgift tillkommer. Välkommen med din...

Läs Mer

TYCK TILL:

Vargen är här – otäckt eller kul?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera