Vädret idag
Molnigt
2°C
Prognos december 14, 2017
dag
Skurar
3°C
 

Lokala ryttare prisade av EM-guldmedaljören

Peder Fredricsons guldamulett går till Sveriges 20 bästa juniorer. Två av priserna gick till Clara Lindgren från Kungsbacka RK och Ebba Kewenter från Onsala.

 

RIDSPORT. Två ryttare från kommunen fick ett kvitto på att de visat framfötterna under säsongen. Det är Ebba Kewenter från Onsala och tävlandes för Billdals RK och Clara Lindgren som tävlar för Kungsbacka RK som fick motta guldamuletten från EM-guldmedaljören från i somras, Peder Fredricson. 

– Jag har haft en plan genom hela året med vilka tävlingar som jag vill köra, så då kunde jag fokusera på dem. Planen med tränaren har varit bra och hästen (Naomi) har varit i fin form nästan hela året, säger Clara Lindgren.  

Höjdpunkten på hennes säsong var JSM-silvret i somras.

– Det måste det ändå vara. Sedan har det varit lärorikt att vara ute på internationella tävlingar. Man ser och lär sig av bra ridning.

 

Nästa år kliver 18-åringen upp från juniorklassen till young rider, men siktet är högt inställt inför 2018.

– Alla mästerskap blir ett snäpp högre men det hade varit roligt att vinna SM. I år red jag NM och det hade varit kul att ta mig dit även nästa år.

Christian Johansson
Reporter christian.johansson@norrahalland.se 0300 52 13 68

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tid & PlatsMer >>

 

LÖRDAG 3 OCH SÖNDAG 4 FEBRUARI

09.00. Under helgen 3 och 4 februari står Kungsbacka fäktklubb värd för Kungsbacka masters i Aranäshallen. Tävlingarna pågår hela dagarna. Alla intresserade är välkomna att titta på!

 

MÅNDAG 12 FEBRUARI

17.30. Under fem dagar kl 17:30-18:30 får du lära dig grunderna i fäktning med värja. All fäktutrustning lånas på fäktklubben. Avgift tillkommer. Välkommen med din...

Läs Mer

TYCK TILL:

Vargen är här – otäckt eller kul?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera