Vädret idag
Delvis soligt
11°C
Prognos oktober 22, 2018
dag
Moln ibland
12°C
 

KDFF jagar Onsalaspelare

Inför årets säsong lämnade Klara Rybrink Onsala BK för Kungsbacka DFF. Nu är elitettaklubben intresserade av Linnéa Bjöörn och Ida Jacobson.

 

FOTBOLL. Efter en stark höst försvann hotet on nedflyttning för Onsala BK. En stor bidragande anledning till att laget hittade formen under den andra halvan stavas Linnéa Bjöörn. 22-åringen lämnade backlinjen och flyttades upp som anfallare, ett tränardrag som blev en succé. Linnéa Bjöörn stod för tolv fullträffar. Den enda som var vassare i laget var Ida Jacobson som slutade fyra i serens skytteliga med 16 mål.

 

Det har väckt intresse från kommunens ledade lag – Kungsbacka DFF. Nya tränaren Jamal El Moussaoui bekräftar att han vill se dem provträna.

Linnéa Bjöörn rehabiliterar en axelskada hon ådrog sig under säsongens sluttamp. Därefter är planen att hon ska ge det ett försök på träningarna.

– Jag har inte bestämt något. Jag känner ändå att jag vill testa högre upp och ge det en chans till, säger den omskolade försvaren som tidigare har tillhört Kungsbacka DFF.

Är du bättre som anfallare?

– Det är svårt att svara på. Det är roligt att spela forward och jag känner att jag är bättre på att springa i djupled än att vara den mötande forwarden. Samtidigt har jag mycket att lära mig, som försvarare har jag mer erfarenhet.

 

Ida Jacobson har inte bestämt sig hur hon kommer att göra, dock lutar det åt att hon stannar i Onsala BK.

– Jag kanske testar men jag tror att det blir en fortsättning I Onsala. Jag trivs så bra där och med Hasse (Palmquist) som tränare. Sedan vet jag inte om jag kan lägga ner den tiden som krävs.

Christian Johansson
Reporter christian.johansson@norrahalland.se 0300 52 13 68

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tid & PlatsLäs mer >>

SÖNDAG 28 OKTOBER 

14.00. Åsa IF - KF Velebit, Åsa Idrottsplats, Avgörande kvalmatch till Div 3.

Läs Mer

TYCK TILL:

Tycker du att det är obehagligt att vara ute i skogen under jakt?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera